maandag 31 oktober 2011

WIN: Halloween snoeppakket van Trick 'n Treats! | Closed!


Ik ben verslaafd aan chocolade, zoetigheid is my sin. Ben jij ook een zoetekauw? Dan moet je zeker even meedoen aan deze winactie! Met trots kan ik jullie mededelen dat Trick 'n Treats, die leuke snoepwinkel in Utrecht waar ik laatst een artikel aan wijdde, twee snoeppakketjes speciaal voor Halloween beschikbaar heeft gesteld! Lees snel verder om te weten hoe jij kans maakt!

zondag 30 oktober 2011

Shoplog | New In


Het is al weer even geleden dat ik jullie een shoplog heb laten zien. Nieuw seizoen, tijd voor een nieuwe wardrobe! Er stonden een aantal dingen hoog op mijn verlanglijstje. Ik werd aangenaam verrast door wat er zoal allemaal in de winkels hangt. Kijk mee naar wat ik heb geshopt! 

zaterdag 29 oktober 2011

Onlinetips: shopping


Elke dag struin ik talloze websites en blogs af, om de mooiste, leukste en grappigste dingen op te zoeken. En zo dacht ik: waarom deel ik niet gewoon die dingen met jullie? En voila, in deze reeks Online tips deel ik mijn laatste obsessies met jullie, gewoonweg per thema. En het thema van vandaag is shopping!

vrijdag 28 oktober 2011

Musthave: Tommy Hilfiger | Eau de Prep

We kennen Tommy Hilfiger natuurlijk allemaal van de preppy kleding, maar het modelabel lanceert nu ook twee nieuwe geuren Eau de Prep Tommy Girl en Eau de Prep Tommy (voor hem). Eigenlijk is deze geur erg meisjesachtig (qua verpakking, stijl en fragrance) maar ik vind 'm eigenlijk ook geschikt voor de moderne vrouw. Gisteren dook ik even de Ici Paris XL in om dit geurtje uit te proberen en ik ben er weg van. En ik zal je vertellen waarom....

woensdag 26 oktober 2011

Column: Life is not like a Facebook-status...


Lieve bezoekers, vandaag wil ik even stilstaan bij andere onderwerpen dan lifestyle en beauty, maar iets wat zeker daar ook mee te maken heeft, namelijk well-being, bewustzijn en levenskracht. Iedereen presenteert zich anders maar natuurlijk voornamelijk positief. Vooral op sociale media is het een parade van kijk-mij-eens-zo-gelukkig-zijn. Maar zoals we allemaal weten gaat het leven niet altijd over rozen en is je status niet altijd om te 'liken'. Wat te doen als je voor verschillende tegenslagen komt te staan? Loop jij er voor weg of leer je ervan?

Leer strakke dansmoves met Dance Central 2!

Advertorial


Ik ben gek op dansen. Ik ben er eerlijk gezegd alleen niet heel erg goed in, maar het geeft me wel energie en ik word er vrolijk van. Elke week zit ik dan ook trouw aan de buis gekluisterd voor afleveringen van SYTYCD en vorige week was ik naar de Nederlandse dansfilm Body Language geweest. Die routines zijn altijd zo cool, maar als je net als ik niet erg creatief genoeg bent om zelf een choreografie te bedenken heeft XBox iets leuks: Dance Central 2! Met dit spel leer je in no time gave dansroutines en strakke moves.


Bij Dance Central 2 zit een soundtrack bij met nummers van Usher, Rihanna, La Roux, Nicki Minaj en nog veel meer andere artiesten. Dit lijkt mij echt een supergaaf spel voor op een feestje, zeker als je met een grote groep bent. Hoe werkt het? Jij bent als het ware de controller en de spelcomputer registreert jouw dansmoves. Je kunt tegen elkaar spelen en kijken wie de routine het beste uitvoert maar je kunt natuurlijk ook voor de lol de nieuwste choreografieën leren. Ideaal voor mij, want ik wil het wel graag leren (in mijn eigen tempo!). Wat ook erg leuk is: de spelcomputer geeft je feedback op je dansmoves, zodat je alleen nog maar beter kunt worden! Check vooral even het filmpje:



Er zijn multiplayer functies, dus je kunt Dance Central 2 gewoon met meerdere mensen spelen. Behalve de songs die erop staan (een stuk of 400 liedjes) kun je ook je eigen playlist importeren. Supergaaf!


Dance Central 2 is nu verkrijgbaar exclusief voor de XBox 360.

Houden jullie van dansen? Wat vind jij echt dansmuziek?

dinsdag 25 oktober 2011

Trend: multicolor hair


Na de ombre hair trend, spot ik de laatste tijd ontzettend vaak de multicolor haar trend. Van een tikje hysterische variant zoals het My Little Pony-kapsel, tot een wat subtieler gekleurde lokken. Je kunt eigenlijk alle kanten op met deze trend. Heel gaaf zo'n kapsel, maar ik kan mij best voorstellen dat je even moet slikken bij deze trend en zeker als je je lokken echt permanent roze, groen, paars of elke andere kleur verft. Maar er zijn gelukkig ook manieren waarmee je deze trend tijdelijk(!) kunt rocken. Lees snel verder hoe...

maandag 24 oktober 2011

Catrice Welcome to Las Vegas!

 
De limited edition Big City Life is nog maar net uit of de nieuwste LE van Catrice is al in aantocht. Welcome to Las Vegas is een collectie vol glamour, spectaculaire shows, pin-up girls en spannende kostuums. De make-up is geïnspireerd op burlesque, erg Dita von Teese-waardig dus. Diva's beware: dit is een collectie voor echte glamourpoezen!

zaterdag 22 oktober 2011

Review: Demak'Up vloeibare reinigingslijn


Een paar weken terug werd ik samen met tientallen andere beautybloggers uitgenodigd door Demak'Up voor de lancering van hun nieuwe productlijn. Demak'Up heeft naast wattenschijfjes nu ook een aantal nieuwe producten aan hun huidverzorgingslijn toegevoegd! Ik testte hun nieuwe vloeibare reinigingslijn. Lees verder als je wilt weten wat ik van hun nieuwe lijn vind.

vrijdag 21 oktober 2011

FOTD: Movie night


Al een tijdje draag ik oogschaduwlooks zonder eyeliner en vandaag wilde ik graag m'n gel liner weer gebruiken. Deze look heb ik gedoopt tot Movie Night, omdat ik vanavond naar de film ga. Daarom is de look misschien meer iets voor de avond, maar ik draag een look als deze ook gerust overdag. Nieuwsgierig?

donderdag 20 oktober 2011

Online tips: Photography & Fun

Weheartit.com
Elke dag struin ik talloze websites en blogs af, om de mooiste, leukste en grappigste dingen op te zoeken. En zo dacht ik: waarom deel ik niet gewoon die dingen met jullie? En voila, in deze reeks Online tips deel ik mijn laatste obsessies met jullie, gewoonweg per thema. En het thema van vandaag is photography & fun.

woensdag 19 oktober 2011

NOTD: Purplelized


Voor mij is het duidelijk: dit najaar draait helemaal om metallics en sparkly nail polishes. Nieuwste aanwinst is dit paarse lakje, dat ik kreeg van twee van m'n lieve vriendinnen! Kijk verder voor de nodige glitter en glamour.

maandag 17 oktober 2011

Uitslag winactie | Sleek Au Naturel Palette


Onlangs hield ik een winactie waarbij je kans kon maken op één van de Sleek Au Naturel Palettes! Uiteindelijk heb ik uit alle inzendingen twee gelukkige winnaars gekozen. Wil jij weten wie er heeft gewonnen? Lees dan snel even verder...

Skin corrector vs. skin perfector


Steeds vaker hoor ik dat make up artists skin corrector of skin perfector gebruiken. Best interessant gegeven, maar wat is het nu eigenlijk? En wat voor middeltjes zijn er dan om je huid beter te maken. Ik heb voor jullie uitgezocht wat deze producten precies houden en hoe jij ze kunt gebruiken.

zondag 16 oktober 2011

Recept: Homemade Brownies


Ik bak niet heel vaak, maar ik vind het wel ontzettend leuk om te doen! Dit weekend had ik een high tea met vriendinnen waarvoor ik had besloten om zelf brownies te bakken. En nee, dan niet uit een pakje, maar écht volgens een receptuur en strategie. Hoe dan?

Binnenkort in de bioscoop: New Year's Eve


Okee, het duurt nog even, maar ik kijk ontzettend uit naar de release van deze film! Na de gezamelijke productie van Valentine's Day waarbij al heel veel Hollywood acteurs voorbij kwamen, is er nu weer een nieuwe film vol met top notch Hollywood sterren. Een greep uit de selectie? We zien o.a. Katherine Heigl, Jessica Biel, Sarah Jessica Parker, Josh Duhamel, Zac Efron voorbij komen in de feel good movie New Year's Eve.

Waar gaat de film over?
Helaas wordt dat nog een beetje geheim gehouden, al is het verloop van de film wel duidelijk. New Years Eve gaat over de gebeurtenissen van stellen en singles in New York rond de meest schitterende nacht van het jaar: oudejaarsavond oftewel NYE. De film draait om de liefde, vergiffenis, tweede kansen en hoop, alle ingrediënten die zo'n oudejaarsavond als deze de nodige drama meegeven.




New Year's Eve draait op 8 december 2011 in de Nederlandse bioscopen. Ik kan persoonlijk niet wachten!

zaterdag 15 oktober 2011

LOTD: Au Natural Palette!


Zoals beloofd een look of the day met het Sleek Au Natural Palette, van m'n winactie. Morgen trek ik twee winnaars die de gelukkigen zijn van dit palette, vandaag zien jullie 'm in actie. Ik ben in elk geval helemaal verliefd op dit palette, it's so freakin' gorgeous!

vrijdag 14 oktober 2011

Bloglove: Olivia Palermo's blog


Hoewel ze niet bekend staat als een lieverdje, maar zoals trouwe bezoekers van Influence weten is Olivia Palermo één van mijn favoriete stijliconen ever. Ze mag dan niet helemaal zuiver zijn, stijl heeft deze dame als geen ander. En ik ontdekte dat la Palermo ook een eigen blog heeft!

donderdag 13 oktober 2011

Site Update


Even een korte huishoudelijke mededeling: recentelijk heb ik een nieuwe pagina aangemaakt (zie de balk onder het logo) waarin ik een persoonlijke About me - pagina heb aangemaakt. Essentieel om te beschrijven wie ik ben en waarom ik Influence ben begonnen, dus daarom heb ik deze pagina - enigzins laat, I know - alsnog aangemaakt. Mocht je geïnteresseerd zijn, dan nodig ik je graag uit om een kijkje te nemen!

Since I know I also have a lot of international readers I am currently working to update the site, so therefore I launched this About me - page, about who I am and why I blog. The first one is in Dutch, but I am working on an English version, so I'll definitly keep you guys posted!! In the mean time: thank you very much for visiting my blog. Even if it is your first time visiting or you visit more often: I am happy that you came and checked out my blog! 



Liefs,
Stay tuned,

Hotspot: Trick 'n Treats @ Utrecht


Photocredit: Trick 'n Treats

Eén van mijn grootste verslavingen is definitly chocolade. Als ik ooit zonder zou moeten wegens een medische ziekte ofzo, dan heb ik echt een probleem, want ik ben een geboren zoetekauw. Ben jij ook al zo'n snoep-addict? Dan ben je bij Trick 'n Treats aan het juiste adres. Deze winkel is een lust voor het oog!

woensdag 12 oktober 2011

Event: Breakfast @ Anecdote



Je voudrais une petit déjouner... And so be it, want ik werd uitgenodigd door het PR bureau van het fashionlabel Anecdote om hun nieuwe collectie te komen bewonderen in hun showroom in Amsterdam, onder het genot van een Frans ontbijtje. Dit label werd opgezet door Jet van Beuningen, een bijzonder ambitieuze dame met een passie voor mode. Mijn dag in foto's!

maandag 10 oktober 2011

NOTD: a touch of gold


Deze vrolijke lakjes gaven me de inspiratie om ze te combineren. I love glitter. Speciaal in deze tijden ben ik erg toe aan wat vrolijkheid om de donkere dagen wat op te leuken. In plaats van ze op alle nagels te gebruiken heb ik gekozen voor een ander soort design. Klik snel verder om te zien wat ik er mee heb gemaakt...

zondag 9 oktober 2011

Words of Wisdom

Laat niemand je wijsmaken dat je je dromen niet kunt waarmaken, wat ze ook zijn. Durf alleen te beginnen! It's a start of something new...

zaterdag 8 oktober 2011

Shoplog: Fall Essentials


Deze week is de herfst echt begonnen. Veel regen en de temperatuur is gedaald tot onaangename kou! Gelukkig heb ik wat leuke dingen gekocht om de seizoenswisseling wat aangenamer te maken. Beginnende met deze leuke glitterlakjes van Essence. What's next?

vrijdag 7 oktober 2011

Winactie: Sleek Au Natural Palette - Closed!

Zoals beloofd, een winactie! Het is echt al te lang geleden dat ik een winactie had, dus hoog tijd om iemand blij te gaan maken. Ik ga namelijk een Sleek Au Natural Palette, twee keer weggeven! Een oogschaduw palette met allemaal warme, glanzende tinten, ideaal voor feestjes of gewoon voor overdag. Zoals de naam al zegt, bevat dit palette 12 kleuren waarmee je eindeloos kunt variëren. De kleuren zijn erg gepigmenteerd om mooie looks mee te maken. Dit is echt een palette die ik zelf ook zo zou gebruiken, omdat er eigenlijk zoveel aardetinten kleuren in zitten. Maar, wat moet je nu doen om kans te maken op het palette? Lees snel verder...

donderdag 6 oktober 2011

My personal autumn fashion inspiration



Ineens is het dan toch echt herfst geworden. Het werd hier in Nederland een beetje uitgesteld door het mooie (en vooral zomers warme) weer, maar nu mogen we er toch echt gaan geloven. Het is ineens veel kouder en helaas ook eerder donker. Tijd om m'n garderobe te veranderen. Witte broeken/shorts/ tops out, new cosy knits in! Om een beetje in de stemming te komen heb ik m'n eigen fashion fall moodboard gecreëerd. Welke is jouw favo?

woensdag 5 oktober 2011

How to: Eyeliner

Eén van mijn meest favoriete make-up producten is toch wel eyeliner. Ik gebruik het bijna iedere dag of in elk geval zo vaak mogelijk. Ik gebruik al sinds mijn 12e make-up en één van de eerste dingen die ik mezelf aanleerde is het aanbrengen van eyeliner. Geen makkelijke klus, want hoewel eyeliner er zo mooi uitziet is het voor een beginner allesbehalve gemakkelijk. Vandaag geef ik in dit artikel wat tips hoe je zelf een mooie eyeliner kunt aanbrengen (mocht je dat nog niet helemaal lukken of je wilt je eyeliner verbeteren).

dinsdag 4 oktober 2011

Lush Kerstcollectie 2011 | Deel I |


De herfst is pas net begonnen maar Lush komt nu al met hun kerst assortiment, want ze zijn al helemaal in de winterse sferen. Voor deze nostalgische tijd van het jaar creëert Lush altijd speciale producten. Naast de bekende klassiekers, zien we dit jaar ook een aantal nieuwe producten terug! Omdat het zo'n grote collectie is deel ik 'm even op. Hierbij deel 1!

maandag 3 oktober 2011

What's in my bag...


Het is al echt een heel lange tijd geleden dat ik een what's in my bag - artikel heb gedaan. Ik ben echt weg van mijn nieuwe tas, hij is comfortabel en ruim, er past meer dan genoeg in. Al sleep ik echter minder mee dan gebruikelijk. En blijft er dus ruimte over. Vandaag een kleine sneak peak wat ik zoal mee neem...

zondag 2 oktober 2011

Tip: Tiger.dk

Mijn voorliefde voor winkelen beperkt zich niet alleen tot cosmetica, kleding- en schoenenwinkels. Ik word namelijk ook heel erg gelukkig van lifestyle winkels! Nieuw gespot in Utrecht is Tiger.dk! Een Deens retailconcern á la HEMA, waar ik nog nooit eerder van had gehoord, maar nu ik me er in heb verdiept weet ik het zeker: ik heb een adresje erbij...

zaterdag 1 oktober 2011

Catrice Big City Life



Catrice blijft ons mooie limited edition collecties voorschotelen. Deze keer is de LE geïnspireerd op vier grote wereldsteden: Sydney, Berlijn, Londen en New York! Kijk mee naar een voorproefje van deze collectie...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...