zondag 16 oktober 2011

Binnenkort in de bioscoop: New Year's Eve


Okee, het duurt nog even, maar ik kijk ontzettend uit naar de release van deze film! Na de gezamelijke productie van Valentine's Day waarbij al heel veel Hollywood acteurs voorbij kwamen, is er nu weer een nieuwe film vol met top notch Hollywood sterren. Een greep uit de selectie? We zien o.a. Katherine Heigl, Jessica Biel, Sarah Jessica Parker, Josh Duhamel, Zac Efron voorbij komen in de feel good movie New Year's Eve.

Waar gaat de film over?
Helaas wordt dat nog een beetje geheim gehouden, al is het verloop van de film wel duidelijk. New Years Eve gaat over de gebeurtenissen van stellen en singles in New York rond de meest schitterende nacht van het jaar: oudejaarsavond oftewel NYE. De film draait om de liefde, vergiffenis, tweede kansen en hoop, alle ingrediënten die zo'n oudejaarsavond als deze de nodige drama meegeven.
New Year's Eve draait op 8 december 2011 in de Nederlandse bioscopen. Ik kan persoonlijk niet wachten!

3 opmerkingen:

  1. Zo hé, daar zitten wel wat grote namen bij; die wil ik ook wel zien!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mensen,mensen, ga hier niet heen. Zaterdag ben ik geweest en moet zeggen dat dit met voorsprong de slechtste film is die ik ooit heb gezien. Deze mening werd gedeeld door de andere bezoekers. 2 uur lang tenenkrommend zitten kijken naar een film zonder inhoudt.......mensen, NIET DOEN!!.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Bedankt voor je eerlijke reactie. Jammer dat de film je tegenviel! Heeft er iemand soortgelijke of juist andere ervaringen?

    BeantwoordenVerwijderen

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...