woensdag 28 december 2011

Je vais a Bruxelles!


Je suis très heureux! Je parse pour Bruxelles en le janvier 2012! Donc je demande á mes...
Oeps, mijn enthousiasme gaat ver, maar mijn kennis van de Franse taal helaas niet. Hoe dan ook, voor wie het nog niet had begrepen, ik ga in januari een paar daagjes naar Brussel! Ik ben erg excited zoals jullie begrijpen. Ik heb al een schattig reisgidsje (100% Brussel) in huis. Maar daar staan natuurlijk alleen de trekpleisters in. 

Ik ben op zoek naar inside information! En dan met name van mijn Belgische bezoekers. Ik ben in elk geval zeker van plan om naar Senteurs d'Ailleurs te gaan (Diptyque kaarsen en Deborah Lippmann lakjes!!) en natuurlijk Forever21 op de Rue Neuve 15. Maar ik zoek nog meer van die tips en unieke winkels! Ook restaurant/lunch-aanraders zijn welkom!!

Pouvez-vous m'aider?


Stay tuned,

Liefs!


10 opmerkingen:

 1. Wat leuk! Ik ken alleen geen winkels in Belgie ^^
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk zeg! Ben gek op citytrips! Heb geen tips helaas, maar alvast veel plezier met de voorbereidingen en bedenken waar je allemaal heen wil gaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Als Belg bloedt mijn hart momenteel... In Brussel zijn ze namelijk verplicht ook Nederlands te spreken. Je kan er dus gewoon in het Nederlands terecht, en de Rue neuve is gewoon de Nieuwstraat dan ;)
  Ik heb gestudeerd in Brussel en ik vond eerlijk gezegd de winkels in Antwerpen altijd leuker... :(
  Maar, zeker niet te missen: Cosmeticary, Abercrombie & Fitch, Lush en de Engelse boekenwinkel.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bedankt Bibiane voor de tips! Ik wist niet dat ze in Brussel ook verplicht waren Nederlands te spreken. Ga ik mooi eens uitproberen dan ;-) En je hebt gelijk: Antwerpen is ook leuk, maar daar ben ik al een een aantal x geweest en in Brussel nog nooit. Thnx voor de tips!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik woon zelf in de hoofdstad en ken heleboel winkels ja :) Sowieso de Rue Nueve bezoeken waar ze heleboel winkels hebben maar dan in de buurt van de Munt dat naar de Grand Place/de Grote Markt leidt heeft leuke winkels zoals Lush. Verder als je kan, zou je zeker eens een bezoekje moeten brengen in de sjieke buurt van de Louizalaan, je hebt er winkels zoals Urban Outfitters,Nespresso House, Guess, MAC en nog veel meer. Natuurlijk eens Manneke Piss bezoeken en het Atomium en Brussel heeft ook een heleboel restaurantjes die pitta hebben voor een goede prijs :D

  Heb een fijne reis en heel veel plezier alvast, mocht je nog vragen hebben ofzo, stel ze maar hé :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nog een website tip waar je tips enzo kan vinden over Brussel is http://www.cityplug.be/nl/Brussel/

  BeantwoordenVerwijderen
 7. PS : ze hebben ook recent een Bobbi Brown daar in Brussel gelanceerd en Abercrombie and Fitch. Abercrombie and Fitch adres: 21, Boulevard de Waterloo
  1000 Brussels
  Belgium


  Bobbi Brown adres: Bobbi Brown Studio
  A. Ortsstraat 11 A
  1000 Brussels
  Belgium

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Restaurant tips waar wij graag eten is bijvoorbeeld Cheesecake café (buurt van de UGC De Brouckère dat een bioscoop is) en het Vietnamees restaurant Le Duy (Zaterdagplein 12), het Thais restaurant Thai Bangkok (Boulevard Emile Jacqmain 54, 1000 Bruxelles), Amadeo heeft steaks en ribbetjes (http://www.amadeo-brussels.com/), dan heb je ook een Mexicaans restaurant genaamd Chi Chi's (http://www.chichis.be/)

  Hopelijk heb ik je genoeg tips gegeven anders vraag je maar :D

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh, wat leuke lunch plekken zijn bijvoorbeeld Exki http://www.exki.be/default/fr-be.aspx en Pain Quotidien http://www.lepainquotidien.be/ :) Nogmaals, heb je nog vragen, stel ze maar hé :) Have fun! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Super bedankt voor de tips! Heb ze allemaal opgeschreven :-) X

  BeantwoordenVerwijderen

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...