maandag 23 juli 2012

Sieraden met een boodschap

Zoals jullie ongetwijfeld wel gemerkt hebben ben ik de laatste tijd erg into sieraden. Zo kwam ik tijdens mijn vakantie (en daarna) de hele tijd een heel erg mooi sieradenmerk tegen.
 Het heet Heart To Get en is
ontworpen vanuit het hart en vanuit de liefde. Ieder kettinkje heeft zijn eigen boodschap en wordt geleverd in een mooie kadoverpakking. Isn't that nice?

Het merk heeft als missie to spread love and happiness. Dat lukt aardig als je de minimalistische maar chique sieraden ziet. Het merk is opgezet door Nederlandse designers die graag hun inspiraties en spiritualiteit (mede door verschillende culturen) wilden overbrengen door ze te vervaardigen in hun sieraden.

Ik vind het heel erg mooi dat de sieraden niet alleen tijdloos zijn maar dat ze ook allemaal staan voor iets. Neem bijvoorbeeld het kettinkje met het kruisje dat staat voor Love, Hope en Protection. Mooie gedachte!


Heart To Get verkoopt kettinkjes en armbandjes in diverse creaties.

De kosten van kettinkjes en armbandjes variĆ«ren van €49,95 - 69,95.

Wat vinden jullie van de sieraden? Kennen jullie dit merk al?
Wie van jullie heeft hier al iets van?

7 opmerkingen:

 1. Kende het merk nog niet; leuke woordspeling in ieder geval - hou ik van ;-) Mijn favoriet is het kettinkje of armbandje met love!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat schattig! Ik heb zelf een kleine ketting met 'smile' eraan. Erg leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kende het nog niet, maar wat een cute kettinkjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Kende het nog niet. Mooi en simpel. Wel tikkeltje duur. Mijn sieradenlijn staat ook voor verschillende boodschappen. Ik vind het super dat ik anderen zo kan inspireren.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo lief en schattig en leuk! Daar word ik hebberig van!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. hi, ken het duur en slechte kwaliteit, maar wel leuk concept!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. nee ik ken het niet maar heb wel al vaker bij www.simplybecause.nl gekocht, vind hun spreuken mooier en de sieraden+kaart zijn ook nog goedkoper. Heb al een keer een armband voor mn zusje gekocht en ook voor vriendinnen!
  xoxo Tanja

  BeantwoordenVerwijderen

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...