zaterdag 12 maart 2011

Binnenkort in de bioscoop: Blue Valentine


Binnenkort is er weer een fijne film in de bioscoop! Vanaf 17 maart kun je Blue Valentine met Michelle Williams en Ryan Gosling (o.a. bekend van The Notebook) op het witte scherm bewonderen. Waar gaat deze bijzondere film over?
Ooit waren ze stapelverliefd op elkaar. Ze weken geen moment van elkaars zijde en konden urenlang praten en van elkaars gezelschap genieten. Maar de liefde tussen Cindy (Michelle Williams) en Dean (Ryan Gossling) lijkt als een kaars te zijn gedoofd. En de fijne momenten die ze samen beleefden zijn blijven hangen als vage herinneringen.

Na jaren van huwelijk en kinderen proberen Cindy en Dean hun oude liefde weer op te wekken door een hotelkamer te boeken, waar ze samen terugblikken op hun ontmoeting de prille, hoopvolle liefde die ze ooit deelden.Er is al een hoop te doen geweest om deze film. Zo zou de film na verluidt een erotische scĂ©ne bevatten die bij Amerikaanse filmcritici niet goed zou zijn gevallen. Weetje: de film zou eigenlijk al in 2008 opgenomen worden, maar in januari dat overleed de Heath Ledger, de man van de hoofdrolspeelster Michelle Williams. Uit respect voor de actrice, wachtte de regisseur met het opnemen van de film en gunde de filmster zo haar rouwproces. 

Ik ben razend benieuwd naar deze film. Ik denk dat de acteurs aan elkaar gewaagd zijn en ook de trailer beloofd wat. 

Wat vinden jullie ervan? Zijn jullie van plan de film te bezoeken?

Blue Valentine draait vanaf 17 maart in de Nederlandse bioscopen.

3 opmerkingen:

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...