donderdag 10 maart 2011

NOTD: Funky Purple


Vandaag een lakje uit de KOH Bright Collection die ik nog niet heb geswatcht. Ik begin inmiddels een aardige nagellak stash op te bouwen en ik zie steeds meer de lol ervan in om vaak van nagellakkleur te wisselen. Deze kleur die ik vandaag aan jullie ga laten zien heet Funky Purple en is -zoals de naam al zegt - een mooi paars kleurtje! Kijk mee...Het lakje Funky Purple lijkt heel erg op de Paradoxal van Chanel, al is die kleur iets donkerder. Het is een fijne donkerpaarse kleur met een subtiele shimmer zoals je kunt zien. Deze foto's maakte ik een paar dagen nadat ik de nagellak heb aangebracht. Zoals je kunt zien is hij een klein beetje beschadigd maar dat komt ook omdat ik geen topcoat heb gebruikt. Daardoor zal je lakje beter blijven zitten en zo kan het tegen een stootje.

De lak is mooi glanzend, en twee laagjes volstaan eigenlijk al voor een goed resultaat. Al vind ik wel dat het lakje in tegenstelling tot anderen er wat langer erover doet om te drogen. Wel iets waar je op moet letten dus als je het tweede laagje erop doet. Ik vind het een heel draagbaar kleurtje en ik vind het er erg chic uitzien. Zeker als je van wat donkere lakjes houdt is dit echt een kleur voor jou.


KOH Funky Purple is afkomstig uit de Bright Collection. de KOH lakjes kosten €14,95 p.s. en zijn te koop via kohcosmetics.nl en in de parfumerieĆ«n.

2 opmerkingen:

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...