About me | NL |


About

Welkom bij Influence! In 2009 startte ik mijn eerste blog, onder een andere naam en een andere URL. Maar omdat ik niet tevreden was met de naam en uitstraling, besloot ik in 2010 mijn ‘nieuwe’ blog Influence op te zetten. En zo was ik vastberaden om een nieuw (web)avontuur te starten!

Influence is een beauty- en lifestyle blog en bestaat sinds juni 2010. Het blog is gericht op het brengen van nieuws, trends en fotografie, met een persoonlijke touch. Ik heb er bewust voor gekozen om over beauty, mode en lifestyle te schrijven, omdat ik mezelf niet graag wil beperken tot slechts één onderwerp. De naam Influence komt voort uit inspiratie en de naam op zichzelf doelt op de uiting: be influenced by style /beauty/ anything. Vandaar dat er aan de domeinnaam dan ook by style is toegevoegd. Om verwarring te voorkomen: de naam van het blog is en blijft gewoon Influence. Ik laat me graag inspireren door wat ik zie en lees en daar blog ik met liefde over.

Over mij

Mijn naam is Roos en ik ben geboren op 25 september 1988 in Colombia en getogen in Nederland. In augustus 2011 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Media, Informatie en Communicatie met als studierichting Redactie en Mediaproductie. Al sinds mijn twaalfde ben ik bezig met schrijven, en tijdens mijn opleiding heb  ik ook een voorliefde voor vormgeven en ontwerpen ontwikkeld. Op dit blog komen mijn passies samen en dat is ook precies waarom ik ermee begon: ik zocht een platform om mijn creativiteit te uiten en om mijn mening en visie te delen. Naast bloggen werk ik in de PR en doe ik ook freelance opdrachten op het gebied van schrijven en social media.

Naast blogger ben ik beauty-addict, filmfanaat, social media fan en ik houd van fotografie. Hoewel ik mijn blog heb opgezet als een hobby, heeft het mij inmiddels ook heel veel gebracht. Dankzij dit blog kan ik doen wat ik leuk vind: artikelen schrijven, producten testen, in contact komen en blijven met mensen uit het vakgebied –zoals PR en fotografen –, en het bedrijven van social media. Tevens biedt het mij de mogelijkheid om met nieuwe mensen in contact te komen en plekken te passeren waar ik normaal gesproken niet zou komen. Die ervaring maakt mij rijker en daarmee ook erg dankbaar.

Photocredit: Lizet Beek. Copyright protected.


Typisch Roos:

·         Reizen : ik ben dol op reizen en ik vind het fijn om nieuwe plekken te ontdekken. Hoog op mijn wensenlijstje: Stockholm, New York, (terugkeer naar) Kopenhagen en Buenos Aires.

·         Social media : naast dat het eigenlijk een pre is voor het werk als blogger, vind ik het ook heel erg leuk om er meer over te komen weten. Vandaar dat ik veel social media websites bezoek, artikelen online en ook zelfs boeken over dit onderwerp lees. Meest favoriet: Engage! door Brian Solis. 

·         Films: van comedy tot arthouse: Ik heb een vrij gevarieerde smaak. Bovendien heb ik een zwak voor klassiekers zoals La Dolce Vita, Breakfast at Tiffany’s, Casablanca, etc. 

·         Beauty | Fashion : What’s not to love? Een merk zelf zegt mij niet zoveel, het verhaal erachter en de visie des te meer. 

·         Boeken | Blogs | Tijdschriften : Ik leef en adem media. Altijd al zo geweest. Daarom verslind ik graag romans, fashion, food, beauty en lifestyle blogs. 

·         Eten : Voor mij is goed eten een essentiële beleving, iets om naar uit te kijken en van te genieten. Ik ben vooral dol op Italiaans eten.

Tot slot wil ik jou bedanken, dat je de moeite hebt genomen om mijn blog te bezoeken! Of het nu je eerste keer is dat of dat je hier regelmatig komt, ik ben blij met iedere bezoeker. Ook wil ik je laten weten dat ik met plezier de commentaren bij mijn artikelen lees. Heb je vragen of wil je wat aan mij kwijt, dan kun je mij altijd mailen.

Bloglovin' | Facebook | Twitter

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...