donderdag 6 oktober 2011

My personal autumn fashion inspirationIneens is het dan toch echt herfst geworden. Het werd hier in Nederland een beetje uitgesteld door het mooie (en vooral zomers warme) weer, maar nu mogen we er toch echt gaan geloven. Het is ineens veel kouder en helaas ook eerder donker. Tijd om m'n garderobe te veranderen. Witte broeken/shorts/ tops out, new cosy knits in! Om een beetje in de stemming te komen heb ik m'n eigen fashion fall moodboard gecreƫerd. Welke is jouw favo?Mooie knit en leuke felgekleurde colorblocking broek. Ik ben gek op deze outfit. Simpel maar toch fashionable, lekker warm en comfortabel. Ook de hoed vind ik ontzettend gaaf, ik heb 'm al gezien bij H&M in zwart en bruin.

 

High waisted camelkleurige broek met see through blouse en clutch. Killer combi! Ik vind deze bohemian-chic look erg toepasselijk en vrouwelijk voor de herfst.

 
Ik houd niet van kou en regen, maar wat ik wel erg leuk vind aan het najaar is dat we weer een goed excuus hebben om een fijne sjaal uit de kast te trekken. 

 Het enige wat er nog mist aan deze mooie looks is een dikke panty/maillot. I love de cape en de trenchcoat :-)

 Welke is jullie favoriet?

2 opmerkingen:

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...