dinsdag 4 oktober 2011

Lush Kerstcollectie 2011 | Deel I |


De herfst is pas net begonnen maar Lush komt nu al met hun kerst assortiment, want ze zijn al helemaal in de winterse sferen. Voor deze nostalgische tijd van het jaar creëert Lush altijd speciale producten. Naast de bekende klassiekers, zien we dit jaar ook een aantal nieuwe producten terug! Omdat het zo'n grote collectie is deel ik 'm even op. Hierbij deel 1!

It's the most wonderfull time of the year.... Naja, over een tijdje dan. Maar door deze collectie kan je niet anders dan al stiekem een beetje in de (kerst)stemming te raken! Dit zijn de producten uit de collectie:

Cinders Bath Ballistic (€3,75 p.s.)
Ik ben dol op bruisballen! Deze bruisbal bestaat uit de heerlijke geuren van amandel, kersen, sinaasappel en een vleugje kaneel om je die echte winter glow te geven. Voor een echte sensatie doe je er een beetje Glögg (douche)gel bij. 
So White Bath Ballistic (€2,95 p.s.)
Deze schitterende bruisbal laat net als sneeuw een schuimende witte deken van bubbels achter. Bergamot en neroli olie geven je meer zelfvertrouwen en helpen je te ontspannen van alle feestdagenstress!
Lil' Lush Pud Bath Ballistic (€3,50 p.s.)
Ziet er uit als pudding, ruikt als pudding maar is toch echt een bath ballistic. Kruidnagel en citroen helpen de afvalstoffen afdrijven en stimuleren de bloedcirculatie. Heel handig wanneer je de volgende aanschuift bij dat uitgebreide kerstdiner, waarbij je al je energie nodig hebt!
Satsumo Santa Bath Ballistic (€4,95 p.s.)
Tijdens de midwinternacht gaan de Japanners traditiegetrouw in bad met Yuzu's (Japans soort fruit), een soort satsuma's of mandarijnen. Dit zou in het komende jaar namelijk veel voorspoed en geluk brengen. Wie kan dit nu niet goed gebruiken, zo dachten ze bij Lush. Vandaar dat je in deze bath ballistic mandarijn- en sinaasappelolie vindt. 
 Abombinaball Bath Ballistic (€5,95 p.s.) 
Zin in een frisse geur? Neem dit lieve mannetje mee naar de badkamer. Deze bruisbal ruikt naar pepermunt, zoete sinaasappel en vanille. Hij ziet er misschien woest (aantrekkelijk) uit, maar hij heeft een hart van goud.

Super Stars Bubble Bar (€6,95 p.s.) 
Altijd al willen weten hoe het is om een superster te zijn? Aardbeien, geraniumolie en zwarte peper geven je het ultieme luxe gevoel. Bovendien ontstressen ze je en houdt het je heerlijk warm. Klaar voor de rode loper!
3 Gold Rings Bubble Bar (€6,95 p.s.)

Vinden jullie ze er ook niet uitzien als koekjes? Maar nee, ze zijn niet om te eten. Een bad vol vanille bubbels geeft je dat heerlijke nostalgische kerstgevoel. Er zit ook zoete sinaasappel en mirre in. Verkruimel deze bar onder stromend water en droom lekker weg.
Glögg Showergel 
100 gram €6,95 - 250 gram €13,95 - 500 gram €24,95
Hoera! De Glögg Shower Gel is net als vorig jaar een oude bekende in deze collectie. Ik heb nog steeds een heel klein beetje over in mijn Glögg shower gel van vorig jaar. Het ruikt naar glühwein, met brandy, kaneel, kruidnagel en een vleugje sinaasappel. Het stimuleert de bloedcirculatie zodat je het lekker warm krijgt! 
Candy Cane soap (€4,95 100 gr.)
 

Is hij niet cute? Een zeep in de vorm van een gestreepte snoepstok. Deze zoete verrassing bevat Engelse pepermuntolie en de zoete, kersengeur van amandelolie. Daar ben je vast een hele tijd zoet mee! 
 Australian Igloo Sugar Scrub (€4,95 p.s.)
Huh? Australië? Tegenpolen zou je denken als je deze ijshuisjes ziet. Maar de Australische etherische oliën van eucalyptus en sandelhout, gemengd met suiker vormen de perfecte ingrediënten voor een fantastische bodyscrub! Elke scrub heeft een zachte kern van kokosolie die je huid hydrateert, nadat de suiker de dode huidcellen heeft verwijderd. Je huid is mooi en glad. De eucalyptus is niet alleen goed voor een huid die een beetje verstopt is, maar ook het perfecte tegengif voor een kater!

Tot zover het eerste deel van het artikel over de kerstcollectie van Lush. Ik ga zeker de Glögg Showergel opnieuw kopen, die vond ik vorig jaar zo lekker! Verder wil ik graag de 3 Gold Rings Bar zeker proberen :-) 
Wat zijn jullie favorieten tot nu toe? En wat vind jij de Lush (kerst)klassieker?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...