woensdag 24 november 2010

NOTD: KOH Wintercollectie 2010 Peace

Het prachtige Nederlandse nagelcosmeticamerk KOH Cosmetics, brengt dit najaar tal van mooie kleurtjes op de markt. Deze kleuren maken deel uit van de Zen Collectie van KOH, die je helemaal tot rust brengt. In totaal zijn er zes kleurtjes. De namen van de lakjes zijn al even rustgevend. Brengt het jou ook in hogere sferen?


Vandaag draag ik Peace, een lichtbruin lakje. Ik vind de 'matte' lakjes van KOH Cosmetics beter dan hun glitterlakjes.De laatstgenoemde zijn wat dikker en droger minder snel en mooi op. Ik heb regelmatig gehad dat bij zo'n lakje al snel foutjes en krasjes ontstaan. Dit lakje vind ik ontzettend mooi! Hij past heel goed bij de nude/camel trend van dit najaar.


Zoals je kunt zien op de allereerste foto worden krijg je bij de lakjes een prachtig doosje (indien je er drie koopt, bij 1 lakje krijg je een soort van lipstickachtighouderdoosje waar je nagellakje net in past). De kleuren in het doosje zijn (v.l.n.r.): Peace (230), Meditate (231) en Harmony(232). De kleuren zijn gekozen om je inner zen-gevoel te weergeven, en zijn afgestemd op het gevoel dat ze je geven. Ik mocht dus onlangs tijdens een perspresentatie drie kleuren uitkiezen en deze kleuren spraken mij het meeste aan. Verder bevat de herfst/wintercollectie nog drie andere kleurtjes: Spiritual (233- beetje donkergroen/blauwe kleur), Wisdom (234 donkerblauw) en Happinez (235 knalrood).


Persoonlijk vind ik de lakjes van  KOH een goede prijs kwaliteitverhouding hebben, ze zijn gemiddeld ongeveer zo duur als Essie en OPI, maar ze blijven goed zitten en kunnen over het algemeen tegen een stootje. De nagellakjes kosten €14,95 per stuk en zijn te koop bij de luxere parfumerie, warenhuizen en online via www.kohcosmetics.nl

Welke kleur past het beste bij jouw mood?

3 opmerkingen:

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...