donderdag 25 november 2010

Binnenkort in de bioscoopEr zijn de laatste tijd ijzersterke films in de bioscoop, en niet alleen vanuit het buitenland maar ook van Nederlandse bodem (deze versie althans, het originele verhaal komt uit de Belgische versie van de film LOFT - Belgiƫ was er dus als eerste bij!); de Eetclub, Schemer en LOFT! Over die laatste wil ik jullie kennis laten maken. In LOFT huren vijf getrouwde mannen gezamenlijk een loft om hun buitenhuwelijkse activiteiten te kunnen bedrijven. Dat gaat goed, totdat er op een ochtend een lijk van een jonge vrouw wordt gevonden. Geen van de vrienden kent de vrouw of weet waar ze vandaan komt en hoe ze in vredesnaam in de loft terecht is gekomen. Om de waarheid boven tafel te krijgen gaan ze op onderzoek uit. Maar dat leidt al gauw tot wantrouwen... Hoe goed kennen ze elkaar eigenlijk?

LOFT draait vanaf 16 december in de bioscoop! Ga jij 'm kijken?

2 opmerkingen:

  1. Loft is niet helemaal van Nederlandse bodem, het script is nl. Belgisch. De originele, Belgische versie is iig een topper.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je hebt helemaal gelijk LilKim8, ik heb het een beetje krom opgeschreven maar het is idd van Belgische bodem. Ik bedoelde alleen maar dat deze productie (met deze trailer) van Nederlandse bodem is. Aangezien het script ook is 'Vernederlandst' door onze Saskia Noort.Dank je wel voor je oplettende berichtje :-) Dat mag natuurlijk altijd! ;-)

    BeantwoordenVerwijderen

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...