dinsdag 20 november 2012

Movie time


Ligt het aan mij of worden de beste films altijd uitgebracht in het najaar? Eerst was er Breaking Dawn deel II, het langverwachte vervolg en tevens de laatste film uit de Twilight-reeks en straks ook de verfilming van Tolstoj's boek Anna Karenina met in de hoofdrol Keira Knightley. Uitstekende tijd voor een bezoek aan de bioscoop!De film - naar Tostoj's beroemde gelijknamige boek - gaat over de Russische adel in de late negentiende eeuw. Anna Karenina (Keira Knightley) trouwde op jonge leeftijd met Aleksei Aleksandrovich Karenina (Jude Law), maar begint een affaire met de rijke en zeer aantrekkelijke graaf Vronsky (Aaron Taylor Johnson). Dat kan alleen maar misgaan en wanneer dat ook zo blijkt te gebeuren moet Anna alle consequenties onder ogen zien.

Ik ben op zich geen groot fan van kostuumdrama's maar in tegenstelling tot andere actrices, kan Keira echt acteren. Bovendien lijken die kostuumdrama's wel haar ding te zijn en brengt ze elke tragedie zo meeslepend over zoals geen andere actrice dat kan. Ook de setting in de film is iets waar je graag in mee wordt genomen; prachtige kostuums en vooral veel Chanel-juwelen. Anna Karenina draait vanaf 6 december in de bioscopen!
The Saga continues! Bella (Kristen Stewart) gaat een compleet nieuwe levensfase in: niet alleen als vampier maar ook als moeder van dochter Renesmee. Maar ja, een dochter die half mens, half vampier is, dat is vragen om problemen. En die krijgen ze ook als ze de 'vampierraad' de Volturi op hun dak krijgen, die maar wat graag dit perfecte gezinnetje uit elkaar haalt. Voor Edward (Robert Pattinson) zit er niets anders op dan zijn geliefde familie te beschermen en hij gaat op zoek naar bondgenoten die hem hierbij kunnen helpen. Verrassend genoeg komt die hulp van Jacob en een aantal vampierenclans. Iedereen maakt zich op voor de grote strijd die hun levenslot zal bepalen. 

Ik heb deze film helaas nog niet gezien, maar alle andere Twilight-films wel. Ik ben zeer benieuwd naar dit laatste deel!

Wat vinden jullie van de films?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...