zondag 2 oktober 2011

Tip: Tiger.dk

Mijn voorliefde voor winkelen beperkt zich niet alleen tot cosmetica, kleding- en schoenenwinkels. Ik word namelijk ook heel erg gelukkig van lifestyle winkels! Nieuw gespot in Utrecht is Tiger.dk! Een Deens retailconcern á la HEMA, waar ik nog nooit eerder van had gehoord, maar nu ik me er in heb verdiept weet ik het zeker: ik heb een adresje erbij...

Zo'n 15 jaar geleden startte Tiger.dk, het Deense retailconcern in de hoofdstad Kopenhagen. Inmiddels is het bedrijf wereldwijd aan het uitbreiden met winkels in o.a. Zweden, Italië, Denemarken, Duitsland, Spanje en sinds 2008 ook Nederland!

De eerste vestiging werd geopend in Arnhem, en sinds november 2010 heeft Nijmegen ook een locatie. Vanaf oktober 2011 opent Tiger's derde winkel in NL: in het centrum van Utrecht (Oudegracht). Ik ben wezen spieken toen ik voor m'n werk er langs kwam en ik werd al ontzettend blij van de inrichting!


Je kunt er leuke, hippe en vooral kleurrijke accessoires voor in huis kopen, maar ook voor je kantoor, je badkamer en persoonlijke verzorging. En nu komt het beste: het is echt super betaalbaar! De leuke klok/fotohouder op het introplaatje kost slechts €7. Dat is geen geld toch?

Om jullie een beetje een idee te geven, hier even wat producten uit hun assortiment.Zeep dispenser €3

Matroesjka €3
 Theepot €7
 Zodra de winkel is geopend ga ik zeker een kijkje nemen. Tiger.dk heeft helaas geen webshop.

Ik vind het persoonlijk echt leuk dat zo'n unieke winkel zich nu ook in Utrecht vestigt. Ik ben dol op winkels die wat anders dan anders zijn. Andere van mijn favorieten zijn Dille & Kamille en Betsy's Kookwinkel (in Utrecht).

Kenden jullie dit winkelconcern al?

2 opmerkingen:

  1. Ik kende het nog niet, maar leuk zeg! Ik ga ook zeker eens een kijkje nemen als die open is in Utrechtt.

    BeantwoordenVerwijderen

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...