donderdag 13 oktober 2011

Hotspot: Trick 'n Treats @ Utrecht


Photocredit: Trick 'n Treats

Eén van mijn grootste verslavingen is definitly chocolade. Als ik ooit zonder zou moeten wegens een medische ziekte ofzo, dan heb ik echt een probleem, want ik ben een geboren zoetekauw. Ben jij ook al zo'n snoep-addict? Dan ben je bij Trick 'n Treats aan het juiste adres. Deze winkel is een lust voor het oog!


Cupcakes, macarons, koekjes, fudge, nougat... je kunt het zo gek niet bedenken, maar Trick 'n Treats heeft vanalles in huis voor de echte snoep addicts. Maar behalve de treats valt nog iets anders op: de frisse en moderne uitstraling van de winkel, de vrolijk gekleurde displays en achterin de zaak staat een enorme bak met schep snoep. 
Ik werd helemaal verliefd op de macarons in verschillende vrolijke kleuren. Niet alleen is de zoetigheid om te smullen ook de verpakking is heel origineel. De macarons zijn trouwens één van de paradepaardjes; ze komen namelijk uit Parijs! Leuk om te krijgen of om te geven aan iemand. Trick 'n Treats verkoopt namelijk ook cadeaubonnen!
Mocht je in de buurt van Utrecht zijn, ga dan beslist even een kijkje nemen! Voor de echte diehard zoetekauw mag je dit adresje beslist niet overslaan. Meer weten? Neem even een kijkje op de website, waar ook de webshop te vinden is!
Zelf heb ik twee zakjes fijne chocolade meegenomen in de vorm van 'n lieveheersbeestje!

Trick 'n Treat
Steenweg 9

Utrecht | The Netherlands

Liefs,
Stay tuned,


3 opmerkingen:

  1. Hier wil ik ook al 'n tijdje naar toe! Wat heb je voor lekkers op?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb chocolade lieveheersbeestjes gekocht en ik wil eigenlijk nog even terug gaan voor de macarons! I love macarons..

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Levensgevaarlijk deze winkel! Yumyumyum!

    BeantwoordenVerwijderen

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...