zaterdag 31 maart 2012

Recensie: Een alledaags verhaal over allesomvattende liefde

Ik vind lezen écht heerlijk. Lekker op de bank met een goed boek en een kop thee, echt iets waar ik blij van kan worden. Afgelopen tijd heb ik vrij veel boeken gelezen van informatieve boeken (alles over PR bijv.) tot boeken voor totale ontspanning en vermaak. Zoals het boek Een alledaags liefdesverhaal over allesomvattende liefde. Een hele mond vol! Het boek gaat over een twee mensen die gevoelens hebben voor elkaar maar er niets mee durven doen uit angst om hun vriendschap te verpesten. Herkenbaar?

vrijdag 30 maart 2012

Glazen muiltjes by Marc Jacobs

Refinery29.
Hoe gaaf is dit? Als kind was ik een enorme Disney-fan en heb ik menigmaal de film Assepoester oftewel Cinderella gekeken. Deze pumps wakkeren denk ik in iedere vrouw haar inner prinsesje aan! Ontwerper Marc Jacobs ontwierp deze doorzichtige schoenen van Polyvinylchloride (PVC - kunststof).

Na de trend van de doorzichtige hakken, waagt de ontwerper zich als één van de eerste aan geheel doorzichtige hakken. Ben benieuwd of deze trend zich gaat doorzetten en ook grote (massa)merken dit soort schoenen gaan ontwerpen. 

Voor wie zich een prinsesje wil voelen in deze schoenen van Marc Jacobs mag daardoor $595 neertellen. Beetje veel geld, maar zijn ze niet ontzettend cool?


Liefs!
 

❤Thank God It's Friday #7

De weken vliegen voorbij en het voor je het weet is het alweer weekend! Het zonnige weer is blijven aanhouden en dat maakt me echt heel erg vrolijk :-) Wat mij nog meer happy maakte deze week? Ik vertel het je!

woensdag 28 maart 2012

LOTD: Green Feather



Voor mijn doen een keer wat anders dan anders. Namelijk een look met meer kleur! Zoals jullie misschien wel weten ben ik meer een fan van aardetinten en blijf ik meestal ver weg van felle kleuren, maar vandaag had ik zin om een wat andere look te maken!

Inspiratie | Clémence Poésy voor G-Star Raw


I'm digging the new G-Star Raw campaign! Hoewel ik zelf best een 'nette' stijl heb á la Olivia Palermo en Leighton Meesters karakter Blair Waldorf is er ook een edgy, raw fashion sense just waiting to come out and play. G-Star is van origine een Nederlands merk wat mij altijd een beetje trots maakt. Dit is niet zomaar denim, dit is denim op het hoogste niveau met een stoer randje. Clémence Poésy heeft de eer het gezicht te zijn van de nieuwe campagne en dat doet ze erg goed!

dinsdag 27 maart 2012

Kiehl's Clearly Corrective Dark Spot Solution


Een mooie, egale en stralende huid, dat willen we eigenlijk allemaal wel! Daarom wil ik jullie kennis laten maken met Kiehl's Clearly Corrective Dark Spot Solution die per april verkrijgbaar is. Dit product bevat een formule met geactiveerde vitamine C die de teint aanpakt en 'm helderder en jeugdiger maakt en tegelijkertijd donkere plekken, verkleuringen en hyperpigmentatie aanpakt. Klik verder voor meer informatie, foto's en mijn bevindingen!

maandag 26 maart 2012

Lush Store in Utrecht!!


Eindelijk! Ik had al geruchten gehoord dat Lush een winkel zou gaan openen in Utrecht, maar nu kreeg ik het officiële bericht dat het ook daadwerkelijk écht gaat gebeuren! Hooray! Ik ben echt ontzettend blij want nu hoeven fans van Lush zoals jij en ik niet meer af te reizen naar andere steden zoals Den Haag, Rotterdam of Amsterdam. De winkel wordt vrijdag 27 april feestelijk geopend vanaf 12:00 op de Steenweg 46-48 (het is de straat voor de Oudegracht).

Goed nieuws, toch? 
Geniet van het mooie weer! 
Liefs

zondag 25 maart 2012

First Impression: Truly Yours Box Maart 2012


Weken heb ik er naar uitgekeken: het arriveren van mijn eerste Truly Yours Box! Beauty box abbo's zijn een hit en er zijn steeds meer varianten te vinden (zoals Glossy Box, Beauty Box etc.) Ik besloot om een poging te wagen en i.p.v. de Glossy Box (die al door heel veel mensen werd gekozen) eens een andere box te bestellen. Hierbij mijn eerste indruk van de box!
PS: dit artikel bevat informatie over de inhoud van de box, just so you know!


vrijdag 23 maart 2012

❤Thank God It's Friday #6

Credit: weheartit.com
Het weekeinde is in zicht en met dit lekkere weer moet ik zeggen dat ik er heel veel zin in heb! En zoals altijd op vrijdag neem ik graag met jullie door waar ik deze week blij van werd! Zullen we beginnen?

donderdag 22 maart 2012

Recensie: Mag ik je nummer even?


Onlangs kreeg het boek 'Mag ik je nummer even?' cadeau geschreven door bestseller auteur Sophie Kinsella. Een boek met een vrolijke cover waar ik super benieuwd naar was. Ik heb een beetje haat-liefdeverhouding met chicklits. Óf ik vind ze leuk en grappig of ik vind ze zo slecht geschreven, onrealistisch en ronduit saai dat ik me afvraag hoe de auteur het in vredesnaam voor elkaar gekregen heeft om het boek gepubliceerd te krijgen. Om me dan vervolgens af te vragen wie het koopt. Hoewel veel vrouwen zweren bij de Shopaholic-serie (de serie boeken die ook door Sophie Kinsella zijn geschreven) kon ik er nooit warm of koud van worden. Ik lees veel (en veel uiteenlopende boeken) maar ik kon nooit echt in het verhaal komen. Maar dit boek staat los van de serie, dus was het 't proberen waard. Leuk als onderzetter of leuke toevoeging aan je boekencollectie?

dinsdag 20 maart 2012

Lush Lente/ Pasen 2012

Van de week schreef ik al een artikeltje over één van de nieuwe producten van Lush, maar er is meer! Speciaal voor Pasen heeft Lush een schattige collectie aan bruisballen, bars en andere heerlijkheden.

Words of Wisdom


maandag 19 maart 2012

NOTD: Catrice Salmon & Garfunkel (review)


Catrice heeft een tijdje terug haar assortiment vernieuwd en er zijn een aantal lakjes verdwenen, maar ook weer bijgekomen. Eén van die nieuwe kleuren is 830 Salmon & Garfunkel, een prachtig oranjeroze/zalmkleurig lakje. Is dit een nieuwe favoriet?

zondag 18 maart 2012

Lush Rose Jam Bubbleroon


Ik ben dol op badderen, en wie 'bad' zegt, zegt Lush. Helaas, helaas, hebben we deze winkel nog steeds niet in Utrecht (maar daar gaat hopelijk verandering in komen?) dus bij elk bezoekje aan Amsterdam, ga ik even bij Lush naar binnen. Never empty handed! Deze keer nam ik de Rose Jam Bubbleroon mee! Bubblelicious :-)

zaterdag 17 maart 2012

Super Saturday!

Photo: weheartit.com
Hebben jullie ook zo genoten van het fijne weer? Me too! Ik verwelkom de lente, van mij mag het voor altijd zo blijven. Hello sunshine, goodbye gray days. Hierbij op een rijtje waar ik deze week blij van werd!

vrijdag 16 maart 2012

Report: Zenner Blogger Event


Afgelopen dinsdag werd ik uitgenodigd voor een superleuk event van Zenner! Zenner  produceert haaraccessoires en is bij heel veel drogisterijen (o.a. Kruidvat, Etos, DA) verkrijgbaar. Samen met een andere bloggers werd ik uitgenodigd om de nieuwe collecties te komen kijken!

donderdag 15 maart 2012

Shoptip: Options!

Image by Options Department Store.
Gisteren liep ik tegen een heel leuke winkel aan in Amsterdam! Options! is een soort mini-warenhuis, een diepe winkel met allerlei design. Van notebookjes tot echte boeken, van kaarsen tot koffiemokken van Piet Paris. Ik kwam echt ogen tekort!

woensdag 14 maart 2012

Tip: Mighty Notes


Me and notebooks are a great match! Het is geen geheim dat ik een grote fan ben van opschrijfboekjes. Ik heb via Etsy leuke notebookjes ontdekt van de shop Big & Mighty. Eigenlijk is het design gericht op mannen (ze moeten een beetje mannelijke look&feel hebben) maar ik vind ze stiekem zelf ook awesome!



Er zijn verschillende soorten notebookjes, de opschrijfboekjes op de plaatjes in dit artikel kosten €7,04 (exclusief verzendkosten). Behalve de titels Perfect Plans en My Awesome Thoughts zijn er ook de titels Man Plans, Man Thoughts, Man Methods, Man Logic, Shop Thoughts and Grill Things, speciaal voor mannen! Leuk cadeautje voor je creatieve vriend, broer of vader.  Leukste voor mannen vind ik My Dirty Thoughts. Hoé grappig!



Wat ik altijd in mijn notebookjes schrijf? Ik maak regelmatig to-do-lijstjes, wensenlijstjes of ik schrijf wat random ideeën of inspiratie/gedachten op. Meestal neem ik er één mee voor onderweg, maar ik heb er ook standaard eentje naast mijn bed liggen. Omdat ik -hoe raar ook- regelmatig midden in de nacht een goede ingeving/idee krijg! 
Liefs!

dinsdag 13 maart 2012

Inspiratie en addictions!

Photo: weheartit.com

Heerlijk vind ik het om nieuwe dingen te ontdekken! Niet alleen geeft het mij inspiratie ook  heb ik een aantal nieuwe verslavingen ontwikkelt die ik graag met jullie wilde delen in een klein artikeltje. Herkenbaar?

maandag 12 maart 2012

Bourjois Paris Sucré Spring/Summer


Bourjois is al eeuwen één van mijn favoriete cosmeticamerken. Een merk dat zich steeds vernieuwd en ook onwijs goed is van kwaliteit. Qua prijs zit het een beetje tussen budget en high-end in. Daarom keek ik met enthousiasme uit naar de nieuwe collectie van Bourjois en die is suikerzoet!

zaterdag 10 maart 2012

New In: Sal Y Limon bangles



Een tijdje geleden schreef ik al een artikeltje over Sal Y Limon, een supergaaf sieradenmerk. Ook een merk dat overigens erg geliefd is bij modebloggers, zo zag ik ze o.a. voorbijkomen bij The Blonde Salad en Kayture. Afgelopen week zag ik de kans om even langs de Bijenkorf in Utrecht te gaan. Helaas voor mij hadden ze niet heel veel keuze, maar ik heb er uiteindelijk wel twee meegenomen. Kijk je mee?

vrijdag 9 maart 2012

❤Thank God It's Friday #6


Het is weer weekend, tijd om de balans op te maken! Een hoop depressieve berichten de afgelopen week van de één na de andere bezuiniging. Niet echt stuff om blij van te worden. Dus focus ik me liever op de kleine dingetjes waar ik wel blij van kan worden. The things you do, just cause the make you happy!

donderdag 8 maart 2012

Hotspot: Poptasi


Poptasi Pastry is één van de allereerste echte macaronwinkels in Nederland. In Frankrijk is dit koekje al jarenlang favoriet (denk aan Ladurée) maar in ons kleine landje begint het koekje ook steeds minder exclusief te worden. Op 20 maart is het Jour du Macaron (een dag die opgedragen is als ode aan het koekje).

Ti Sento Milano lanceert App

Ben jij weg van sieraden en heb je een iPhone? Dan heb ik een leuk nieuwtje voor je. Ti Sento Milano en haar zusje Charming (by Ti Sento) lanceren een app speciaal voor de iPhone! Via de applicatie kun je de gehele collectie van Ti Sento bekijken evenals de Charming collectie inclusief alle bedels. Ben je op zoek naar een sieraad uit de collectie, dan kun je via de app de dichtstbijzijnde dealer opzoeken.

Zoals jullie wel weten ben ik een groot fan van Ti Sento. Het merk bestaat al 9 jaar in Nederland. Ik ben vooral een liefhebber van hun Charming by Ti Sento-lijn. Deze lijn bestaat uit bedels en armbandjes zodat je je eigen customized armband kunt samenstellen. De prijzen van de bedels beginnen vanaf €19,95.




Helaas is de app nog niet verkrijgbaar voor BlackBerry of Android. Hopelijk volgt die snel? ;-) Ik houd jullie in elk geval op de hoogte!

dinsdag 6 maart 2012

Haartrend: juwelen haarsieraden


Dé manier om je coupe te voorzien van de nodige glamour en elegantie? Een mooie sierspeld of een paar prachtige diamanten (real or fake) clips. Steeds meer celebs waaronder it-girl en actrice Zooey Deschanel grijpen naar deze haarsieraden. Iets voor jou?

Words of Wisdom


zondag 4 maart 2012

Comments | Keep posting!


Lieve bezoekers, even een klein berichtje tussendoor. De laatste tijd merk ik dat er steeds meer reacties komen op de artikels. Het was een tijdje wat minder, maar gelukkig zie ik dat het weer aantrekt. Ik ben daar ontzettend blij om! Ik waardeer elke comment die ik krijg en ik vind ze bovenal ontzettend leuk om te lezen.

Opbergsysteem

Als beauty-addict heb ik meer cosmetica dan de gemiddelde 23-jarige. Het loopt nog net niet de spuigaten uit, maar ik heb wel een aardig voorraadje opgebouwd. Best lastig om al die spulletjes netjes op te bergen en dus stoei ik al lange tijd met het opbergen ervan. Maar nu heb ik een nieuw systeem dat best goedkoop en erg handig is! Ik laat jullie er graag mee kennis maken :-)

zaterdag 3 maart 2012

Recept: Strawberry Bruschetta


Ik ben dol op Italiaanse bruschetta, maar ik heb een variant gevonden die ook bijzonder lekker is! Bruschetta van aardbeien :-) Simpel, snel en erg smakelijk! Lekker voor tussendoor maar ook als voorgerechtje of als lunch. Vandaag deel ik met jullie dit recept

vrijdag 2 maart 2012

New in: Red Heels and such


De afgelopen week is nogal hectisch geweest. Ik heb veel gewerkt deze week en helaas zag ik dat er een paar blogposts niet helemaal goed waren ingepland. Excuses daarvoor! Ook heb ik de laatste tijd last van enige (persoonlijke) tegenslagen en lukt het mij niet om elke dag te updaten. Maar ik zal beter mijn best doen! Promise! Bij deze even een mini-shoplog van een paar dingetjes die ik heb gekocht (die ik nog niet had laten zien). Kijk je mee?

Forever 21 komt naar Amsterdam


Vers van de pers: Forever 21 komt naar Nederland! Naar onze hoofdstad Amsterdam, welteverstaan. Na filialen in België (Antwerpen/Brussel) is ons landje eindelijk aan de beurt. I could not be more excited. Tijdens mijn mini-trip bracht ik al een bezoekje aan de Forever21 en de winkel is een mix tussen H&M, Monki en de New Yorker.

donderdag 1 maart 2012

Online tip: DiorMag


Als modehuis moet je natuurlijk wel met de tijd meegaan, zo weet ook het team bij Christian Dior. En omdat wij vrouwen nu eenmaal vaak via het web te bereiken zijn, heeft het Franse modehuis een eigen webmagazine gemaakt. Sit back, relax en laat je inspireren!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...