donderdag 1 maart 2012

Online tip: DiorMag


Als modehuis moet je natuurlijk wel met de tijd meegaan, zo weet ook het team bij Christian Dior. En omdat wij vrouwen nu eenmaal vaak via het web te bereiken zijn, heeft het Franse modehuis een eigen webmagazine gemaakt. Sit back, relax en laat je inspireren!
Voor de meeste online liefhebbers is dit webmagazine eigenlijk gewoon een blog. Dior pakte het groots aan: ze huurden hoofdredacteur Susie Bubble in en creƫerden een dagelijks magazine met inspiratie. Dior volgt daarin Chanel op, die al eerder een eigen 'blog' lanceerde en daarbij de hulp van MUA Lisa Eldridge inschakelde. De trend is dat steeds meer modemerken hun eigen blog/magazine gaan starten. Het is immers goedkoper om het zelf je content te publiceren dan hoge tarieven te betalen voor advertenties in de tijdschriften. Ik zeg: laat maar komen!

In het webmagazine verschijnen dagelijks post over alles wat met het modemerk te maken heeft. Zo zit je frontrow en krijg je de laatste uitleg over de nieuwste beautytrends van Dior's laatste catwalkshow en maak je uitgebreid kennis met de Dior parfum-lijnen. 

Nieuwsgierig? Neem een kijkje op DiorMag.com 

1 opmerking:

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...