zaterdag 17 maart 2012

Super Saturday!

Photo: weheartit.com
Hebben jullie ook zo genoten van het fijne weer? Me too! Ik verwelkom de lente, van mij mag het voor altijd zo blijven. Hello sunshine, goodbye gray days. Hierbij op een rijtje waar ik deze week blij van werd!

Call Me Maybe? Ken je dit liedje al? Ik hoorde dit nummer via Spotify en ik was instant hooked aan het catchy deuntje. Het nummer is gezongen door de Canadese zangeres Carly Rae Jepsen (mooie naam!). Bekijk vooral de video, die is echt supergrappig! Repeat, repeat, repeat!Lush! Ik ben echt dol op deze winkel! Helaas is er nog steeds geen winkel in Utrecht, maar ik heb via een bron vernomen dat dit wellicht niet lang meer op zich laat wachten! Van de week was ik in Amsterdam en kocht ik een fijne zeepbal voor in bad, genaamd Rose Jam Bubbleroon. Niet alleen ruikt het superlekker (naar rozen, my favorite) maar je krijgt ook bubbels in je badkuip. Een feestje :-) Artikeltje volgt soon-ish...

 
Terras-weer! Hoe meer zonnestralen hoe blijer ik word! Afgelopen donderdag liet de zon zich volop zien en dat betekent: zo snel mogelijk het terras opzoeken. Ik kan niet wachten totdat meer dagen als deze komen.

Paaseitjes. Het is nog niet eens Pasen maar it's just teasing me. Paaseitjes zijn overal en zodra ze bij mij in de buurt komen is er geen een meer veilig. What can I say? Ik ben gewoon verslaafd aan chocola. Mijn favorieten zijn melkchocolade of witte chocolade eitjes. Yum! 

Browsen naar nieuwe blogs! Naast dat ik zelf veel van bloggen houd, vind ik het ook super om nieuwe blogs te ontdekken. Eén van die blogs die ik écht moet delen is die van actrice en fashionista Ashley Madekwe. Ze speelt momenteel in de Amerikaanse serie Revenge (waarin ze de ene na de andere mooie outfit draagt). Maar ook in real life  heeft de Britse actrice een behoorlijk ontwikkeld stijlgevoel. Love it! Check haar blog hier.


Liefs!
Fijn weekend iedereen
 
Roos


 

2 opmerkingen:

  1. Super orgineel artikel, heerlijk dat het weer voorjaar wordt iedereen is er aan toe.

    BeantwoordenVerwijderen

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...