vrijdag 23 maart 2012

❤Thank God It's Friday #6

Credit: weheartit.com
Het weekeinde is in zicht en met dit lekkere weer moet ik zeggen dat ik er heel veel zin in heb! En zoals altijd op vrijdag neem ik graag met jullie door waar ik deze week blij van werd! Zullen we beginnen?


Gekleurde jeans! Ik heb deze week drie broeken gekocht bij Zara (excusez-moi ik was erg toe aan broeken en ik koop over het algemeen weinig kleding :-) Score? Eén mintgroene broek (waar ik al zó lang naar op zoek was) en een witte broek en een lichtgrijze broek. Ik word helemaal vrolijk van de colorblocking én pasteltinten-trend. Dat mintgroen, zachtgeel en zacht roze is mij echt op het lijf geschreven (letterlijk).


Lente! Het is eindelijk lente en ik word er helemaal blij van! Aangename temperatuur (niet te heet en wel fris maar niet te koud), excuus om een terrasje te pikken en een beetje bij te kleuren. Nice :-) 

Nederland is en Vogue! Jawel, Nederland is een tijdschrift rijker en niet zomaar één: de koningin onder de modebladen: Vogue Nederland is here! Ik heb het nummer in huis en ook al ben ik niet zo'n modemeisje (ik bedoel ik vind mode leuk maar ik ben geen die-hard) ik vind het toch knap en leuk om te zien hoe het eerste nummer in elkaar steekt. Stiekem ben ik wel een beetje trots op Nederland, dat we nu eindelijk onze eigen Vogue hebben! 


  Books! Ik kijk graag series online, maar lezen vind ik ook erg leuk. Zoals ik al liet weten in het vorige artikel kreeg ik Sophie Kinsella's laatste boek Mag ik je nummer even? cadeau en ik kocht zelf het boek Een alledaags verhaal over een allesomvattende liefde van Jessica Thompson. Ik ben deze nu aan het lezen en so far erg goed!! Recensie volgt soon-ish!

Part Of Me. Bijzondere music video van Katy Perry, zoals je haar nog nooit zag. Liedje vind ik echt gaaf net als Madonna's nieuwe nummer Give Me All Your Luvin'. Op repeat zetten en het volume flink opendraaien. Turn that music up!

Ik wens iedereen een fijn weekend!
 
 

3 opmerkingen:

  1. Heerlijk echt dit weer; word er helemaal blij van :-D Enjoy! Fijn weekend!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dit weer is echt heerlijk! Zonder jas naar buiten en 20 graden op de thermometer. Heerlijk!
    xx

    BeantwoordenVerwijderen

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...