zaterdag 23 juli 2011

Inspiratie: Decoration


Ik ben al een tijdje aan het nadenken over de herinrichting van mijn slaapkamer. Ik heb nog niet de tijd gevonden om er echt mee aan de slag te gaan, maar wel wat momenten om erover na te denken wat ik nu eigenlijk precies zou willen. Ik heb een paar heel mooie stijlelementen gevonden, die ik graag met jullie wil delen. Niet alleen voor de slaapkamer, maar voor het hele huis. Kijk mee en oordeel wat jij ervan vind!


Ik zou heel graag een ouderwetse 'kaptafel' in mijn slaapkamer willen. Het lijkt me heerlijk om daar je mooiste sieraden, foto's, parfum en make-up neer te zetten. Ook zou ik er geurkaarsen neerzetten en ik houd van deze romantische stijl. Hier zou ik zelf ook voor kiezen. En deze uitvoering met het schilderij van Audrey Hepburn vind ik erg chic!


Deze foto vind ik ook heel erg inspirerend! Ik zou het alleen niet zo snel toepassen op het hele huis want ik denk dat het geheel dan een beetje te druk wordt. Maar ik houd wel van teksten op de muur, vooral in een sierlijk handschrift. Zelf zou ik ervoor kiezen om dit te doen in je werk/studiekamer. Ik zou zelf een mooi gedicht of citaat kiezen. Love this!

Leuk idee voor de modeliefhebbers onder ons: een verzameling oude printen en schetsen aan de muur. Deze zijn zelfs allemaal mooi ingelijst. Het is een relatief goedkope manier om een kunstwerkje aan je muur te hebben hangen. Dit zijn er overigens naar mijn mening nogal veel, ik zou eerder drie mooie (grotere) printen kiezen.

Net als Blair in Gossip Girl heb ik een voorliefde voor de chaise longue. Een fijne comfortabele ligbank waarop je ongestoord kunt relaxen en lezen, wie wil dat nu niet? Ik denk overigens dat ik niet zo snel voor wit zal kiezen, maar eerder voor royal donkerblauw. Some day, some day, some day, it will be mine...


Q: Wat staat er nog op jullie verlanglijstje qua inrichting?

2 opmerkingen:

  1. Die laatste foto is erg mooi! :D Ik houd wel van licht en simpel. Zou het liefst al mn meubels wit hebben. Helaas geen goed idee met vriend en katten. :P Lol

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Vind de eerste 2 foto's prachtig! Vind die romantische/barok stijl echt geweldig, maar zelf heb ik alles strak in mijn kamer, met een rood kleuraccent. Heb wel al een tijd zin om de hele boel om te gooien.

    BeantwoordenVerwijderen

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...