vrijdag 30 maart 2012

❤Thank God It's Friday #7

De weken vliegen voorbij en het voor je het weet is het alweer weekend! Het zonnige weer is blijven aanhouden en dat maakt me echt heel erg vrolijk :-) Wat mij nog meer happy maakte deze week? Ik vertel het je!


   Froyo! Oftewel yoghurt-ijs (frozen yoghurt). Hell, het is nog geen zomer, but it sure as hell feels like it! Dus een mooi excuus om ongegeneerd yoghurtijs in de smaak citroen te eten. Natuurlijk met zonnebril pal in het lekkere zonnetje. Oef, wat heb ik het toch slecht... ;-)


Mijn nieuwe bronzer van MAC. Hoe beter het weer, hoe een gezonder snoetje ik krijg. En dat is voordelig want dan hoef ik minder make-up te gebruiken, cause it already looks good! En om die echte 'ik-ben-net-terug-van-een-zonvakantie'-gloed te faken doet mijn nieuwe MAC Bronzing Powder in Golden de rest. Easy does it!

Mooi weer. Do I need to say more? Ben al een paar keer in slaap gevallen in de zon. Oeps.


Terrasje pakken. Er is niets fijners dan met een grote zonnebril op je neus en een koud drankje in je hand op het terras zitten. Toch?


Have a lovely weekend!
Liefs

3 opmerkingen:

  1. Wat een super lieve foto! Het mooie weer was inderdaad heerlijk deze week. Jammer dat het vandaag bewolkt is, maar het is wel lekker vrijdag! Fijn weekend!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ah die foto... te cute! Ga 'n weekendje weg met vrienden, wordt het net minder weer, maar goed heb er zin in! Geniet van je weekend!

    BeantwoordenVerwijderen

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...