woensdag 14 september 2011

Dingen om je op te verheugen deze herfst!

 
De blaadjes vallen langzaam van de bomen en veranderen van kleur. En de paraplu mag weer uit de kast gehaald worden; yep het is herfst! En I love it! Ok, ja, ik word chago van de regenbuien, maar ik spreek hier over de leuke, mooie herfst. Waarin het landschap van kleur veranderd en de zon zo nu en dan opduikt. Hierbij mijn redenen om de herfst te omarmen!


Smoothies en sapjes zijn altijd goed, maar in de herfst schakelen we al gauw over naar warme drankjes. Ik kijk alweer uit naar warme chocomelk met marshmallows of chocolate chip cookies. Yum!


Chunky knits zijn helemaal in style en lekker warm plus comfortabel. Style 'm met accessoires en je bent helemaal autumn-proof.


Nu we toch bezig zijn, accessoires en een nieuwe garderobe zijn één van de leukste dingen om te vervangen/aanvullen wanneer het nieuwe seizoen zijn intrede doet. Lees: warme sjaals, laarzen en natuurlijk een leuke tas. Ik heb mijn oog laten vallen op dit groene exemplaar van Sacha €44,95.
 

Eind september komen alle series weer met verse afleveringen! Glee, Pretty Little Liars, Grey's Anatomy... en natuurlijk Gossip Girl! Recap: laatste seizoen eindigde met een positieve zwangerschapstest. Van wie? Van Serena of Blair? De Gossip Girls (en boys) maken komend seizoen Hollywood onveilig. Ik kan niet wachten! Tevens is het altijd kwijlen bij de nieuwe outfits van Serena en Blair. Can you say fashionable?!

De dagen worden korter, dus de avonden vallen sneller. Voor je 't weet is het donker, maar dat is niet erg want het is ideaal om het lekker gezellig te maken met kaarsjes en voor het haardvuur te zitten. Très romantisch ook nog 'ns.Terwijl het buiten regent, heb je alle tijd om een nieuw boek te lezen of misschien een aantal boeken waar je nog niet aan toe was gekomen. Snacks bij de hand en you're good to go!

Ik houd van de zomer, maar ik vind de herfst ook z'n charme hebben. Wat vinden jullie leuk aan de herfst?

PS: Heb je last van een herfst dip (of wil je 'm voorkomen)? Lees dan even mijn artikel hier met tips hoe je deze kunt aanpakken!

Liefs,

Stay tuned,

1 opmerking:

  1. leuk artikel :D
    <3 de herfst, vind alles dan eigenlijk mooier qua natuur e.d.

    BeantwoordenVerwijderen

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...