zondag 4 maart 2012

Comments | Keep posting!


Lieve bezoekers, even een klein berichtje tussendoor. De laatste tijd merk ik dat er steeds meer reacties komen op de artikels. Het was een tijdje wat minder, maar gelukkig zie ik dat het weer aantrekt. Ik ben daar ontzettend blij om! Ik waardeer elke comment die ik krijg en ik vind ze bovenal ontzettend leuk om te lezen.


Dankzij jullie feedback kan ik groeien en jullie geven mij de energie en de inspiratie om door te gaan met bloggen. Dus daar wil ik jullie bij deze even voor bedanken! Tevens is het even tijd om tussendoor wat dingetjes te polsen, zoals vinden jullie dat er meer artikelen per dag moeten komen? Zo ja, meer over fashion, lifestyle of beauty? Indien je nog andere tips of suggesties hebt dan hoor ik ze natuurlijk graag!

Ook wil ik de bezoekers bedanken die mij vragen stellen. Ik lees ze terug en ik probeer ieder van jullie onder jullie comment te voorzien van een persoonlijk antwoord. Ik vind het plezierig om te zien dat ook artikelen van voorgaande jaren beter worden gelezen en daar op worden gereageerd. 


Al met al wil ik jullie bedanken en vooral vragen comments te blijven posten!

Liefs

2 opmerkingen:

  1. Ik comment regelmatig :) Meer artikelen is natuurlijk altijd leuk, maar je moet vooral voor jezelf kijken of dat haalbaar is :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. You're welcome ;-)
    Zou doen wat haalbaar is inderdaad en waar je je zelf lekker bij voelt!

    BeantwoordenVerwijderen

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...