woensdag 28 maart 2012

Inspiratie | Clémence Poésy voor G-Star Raw


I'm digging the new G-Star Raw campaign! Hoewel ik zelf best een 'nette' stijl heb á la Olivia Palermo en Leighton Meesters karakter Blair Waldorf is er ook een edgy, raw fashion sense just waiting to come out and play. G-Star is van origine een Nederlands merk wat mij altijd een beetje trots maakt. Dit is niet zomaar denim, dit is denim op het hoogste niveau met een stoer randje. Clémence Poésy heeft de eer het gezicht te zijn van de nieuwe campagne en dat doet ze erg goed!

Ware fashionista's en Gossip Girl - kijkers zullen de 29-jarige Française ongetwijfeld kennen. Zij mag voor het merk model staan voor het G-Star Arc Model, de tweede 3D denim die een betere pasvorm belooft. Wat mij betreft hadden ze geen beter stijlicoon kunnen kiezen, Clémence heeft dat Franse je-ne-sais-quoi en de kleding doet de rest. Het bovenstaande jack heeft een hoog heb-gehalte. I need that jacket, seriously. 

 De Franse it-girl werd op de foto gezegd door één van de meest bekende fotografen en tevens regisseur Anton Corbijn. De foto's hebben een hoog rock 'n roll gehalte met een edgy randje. 

Wat vinden jullie van G-Star? 
Liefs!

1 opmerking:

  1. Ik vind G-Star geweldig, bijna mn hele kast hangt er mee vol!

    BeantwoordenVerwijderen

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...