vrijdag 9 maart 2012

❤Thank God It's Friday #6


Het is weer weekend, tijd om de balans op te maken! Een hoop depressieve berichten de afgelopen week van de één na de andere bezuiniging. Niet echt stuff om blij van te worden. Dus focus ik me liever op de kleine dingetjes waar ik wel blij van kan worden. The things you do, just cause the make you happy!

Dromen over vakantie/vakantieplannen maken. In mijn hoofd ben ik er al, maar echte concrete plannen zijn er nog niet. Toch heb ik al wel mijn ticket van Groupon in huis voor een stedentrip binnen de EU. Wat gaat het worden? Ik neig heel erg naar Stockholm, maar ook Madrid staat hoog op het verlanglijstje. Toelichting: ik ben zeer nieuwsgierig naar Stockholm. Zoveel design komt daar vandaan zowel op modegebied als meubels etc. En het schijnt een bruisende stad te zijn! Ook ben ik erg benieuwd naar de Zweedse cuisine. Ik ben meerdere malen in Barcelona geweest, maar de Spaanse hoofdstad heb ik eigenlijk nog nooit bezocht. Toch lijkt het me zeer de moeite waard! En bovendien : I love Spain!

 Macarons! Mijn lieve moeder verraste me met een zakje van de Bijenkorf (zie foto bovenaan). Ik heb van ze genoten. Oh wat zijn ze lekker (en helaas zo duur). 


Bucket List. Ok, we weten het nu wel. De economie gaat eraan, banen worden geschrapt en starters (inclusief moi) komen maar moeilijk aan de bak. Het is pittig, het is niet leuk, maar ik ga deze periode ook zien als een leerproces. Dus: een bucket list! Dingen die ik nog wil doen! Zo wil ik goed leren koken, misschien wat DIY's, meer reizen maken en vooral veel leren! Of dat nu een taal of andere vaardigheden zijn: je bent nooit te oud om te leren. 

Boeken! Ik ben gek op lezen. De boeken die ik je onlangs liet zien (Blogging Heroes en Very Valentine) zijn ontzettend leuke boeken. Momenteel ben ik de roman Very Valentine aan het lezen. Het boek kwam een beetje moeilijk op gang, maar nu ik erin zit vind ik het wel een leuk boek! Het is niet super diepgaand ofzo, maar wel leuk als lichte kost om te lezen! Becoming Jane. Vorig weekend zag ik deze film voor het eerst, gebaseerd op het leven van de Britse schrijfster Jane Austen. Anne Hathaway wist overtuigend Jane neer te zetten en ik heb genoten van James McAvoy als stuurse, rebelse, knappe jonkheer.
Fijn weekend!

3 opmerkingen:

  1. Leuk, 'n stedentripje in het vooruitzicht! Het lijken me beide heerlijke steden, maar ben er zelf (nog) niet geweest.
    Vond Becoming Jane ook 'n mooie film. Ik weet niet wat 't is, maar die James McAvoy heeft gewoon wat ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Haha, @Kelly dat ben ik dus zooo met je eens! James McAvoy is echt onweerstaanbaar. Hij heeft dat je ne sais quoi!

    BeantwoordenVerwijderen

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...