vrijdag 2 maart 2012

New in: Red Heels and such


De afgelopen week is nogal hectisch geweest. Ik heb veel gewerkt deze week en helaas zag ik dat er een paar blogposts niet helemaal goed waren ingepland. Excuses daarvoor! Ook heb ik de laatste tijd last van enige (persoonlijke) tegenslagen en lukt het mij niet om elke dag te updaten. Maar ik zal beter mijn best doen! Promise! Bij deze even een mini-shoplog van een paar dingetjes die ik heb gekocht (die ik nog niet had laten zien). Kijk je mee?


Ja, ik ben een schoenenfreak. En ja, ik ben in therapie, haha! Nee grapje, al doe ik wel mijn best minder schoenen te kopen want mijn collectie wordt steeds groter en groter. Dit paar kon ik alleen niet weerstaan: ik wilde altijd al graag een paar knalrode pumps. Maar of ze waren te rood of ik vond ze niet mooi/of ze zaten niet lekker. Hoe dan ook, ik heb ze gevonden!


De pumps zijn van rood su├Ęde (nubuck eigenlijk) en ze hebben een ietwat spitse neus. Deze schoenen komen bij Van Dalen vandaan en zijn ook verkrijgbaar in kobaltblauw, beige en taupe. Ik ben er echt heel erg blij mee, ze staan leuk bij mijn rode jurkje (en tas) maar ik zie mezelf ze ook dragen onder een zwart ensemble.


Kennen jullie ShopVip al? Op deze site kun je dagelijks merkproducten voor een outletprijs kopen. En dat varieert van kleding tot keukenspullen. Ik ben al anderhalf jaar lid en dit is de tweede keer dat ik iets koop via ShopVip. Deze ring is afkomstig van de Ti Sento sale, deze heb ik voor een aanzienlijk lager bedrag dan de originele prijs gekocht. Isn't it pretty?


In mijn vrije tijd kijk ik graag films en lees ik heel veel. Niet alleen romans maar ook boeken over social media of bloggen! New in is een boek over bloggen Blogging Heroes. Ik heb al meerdere keren online gelezen dat dit echt een tip is voor bloggers, dus ik was benieuwd en heb 'm besteld. Hij is trouwens (zoals de titel al doet vermoeden) in het Engels geschreven. En toen ik toch in de Engelse boeken-sectie zat heb ik maar gelijk een ander Engels boek besteld, Very Valentine. Ik ben er pas net in begonnen, dus ik kan er eigenlijk niet zoveel over zeggen :-) Het enige wat ik weet dat het gaat over Valentine, een Italiaans/Amerikaanse in New York en haar passie voor het maken van zelfontworpen schoenen. Bij deze wens ik jullie alvast een ontzettend fijn weekend!
 
Liefs!
 

4 opmerkingen:

  1. Nice; I love a good red heel :-)
    Hope you're ok! Jij ook 'n fijn weekend!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Link naar de Pump - http://www.vandalen.nl/van-dalen-pump-rood-suede-p-1010.html

    BeantwoordenVerwijderen

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...