woensdag 30 maart 2011

My B.O.B.


Na 22 jaar altijd lang haar gehad te hebben, vond ik het nu eens tijd worden voor een verandering. Iets anders, iets heel anders. Korter dus. En het werd een bobline! Ik loop al een dag rond met dit kapsel and ik begin eraan te wennen. Ik ben er zelf heel erg blij mee! Kijk mee naar de before and after shots!

Wishlist: Spring Essentials Accessoires

Nu de temperaturen stijgen en het zonnetje zich steeds vaker laat zien, voel ik mij ook geroepen om de buitenlucht te betreden. En in mijn geval betekent dat shoppen in Amsterdam. Wat staat er op mijn wishlist?

The Body Shop Lightening Touch Concealer |
gemixt met 'n vloeibare highlighter voor een frisse glow! €15



MAC Prep + Prime | Zeer benieuwd naar de nieuwe primer die vanaf 9 april 2011 in de winkels ligt. Hopelijk een goede vervanging voor mijn geliefde Sephora primer die uit het assortiment is verdwenen. €18,50


FAB. Ace Clutch | Een fantastisch Amsterdams fashionmerk. En ik ben waanzinnig verliefd op deze mooie clutch, die in erg veel verschillende tinten verkrijgbaar is. €129,95


Supertrash Bracelet | Het label van Nederlandse zakenvrouw Olcay Gülsen doet het goed zowel in binnen-als buitenland. Onlangs werden er nieuwe brandstores geopend in Rotterdam en Amsterdam. En er zat er natuurlijk ook al eentje in Utrecht. Mintgroen en superstylish deze armband. €29,95.

Wat staat er op jullie verlanglijstjes?

dinsdag 29 maart 2011

I love the bob hair cut!


Ineens zie je het overal: korter haar en dan met name de bob. Ook ik raakte geïnspireerd en besloot om mijn lange lokken af te knippen. Ja, je leest het goed, ik heb een bob! Vandaag laat ik je het moodboard voor mijn bob zien, morgen zie je het resultaat!

zondag 27 maart 2011

Bloggerevent @ MAC


Afgelopen vrijdag werd ik uitgenodigd voor een heel erg leuk event! Speciaal voor ons bloggers werden we door het pr-bureau uitgenodigd om geïnformeerd te worden over de nieuwe trends van MAC Cosmetics. Een super leuke middag waarin senior make-up artist Elke Willemen de nieuwste voorjaarstrends liet zien. Hieronder een impressie van mijn middag!

Nu in de bioscoop: The Adjustment Bureau


Heb je de trailer van The Adjustment Bureau al gezien? Eindelijk zien we Matt Damon nu eens in een wat romantischer (lees: vrouw-proof) film in plaats van het bekende werk als Bourne Ultimatum en Ocean's. Lees snel verder voor het verhaal van deze film en de trailer!

zaterdag 26 maart 2011

Chocola in een origineel, hip jasje!

Net als vele andere vrouwen ben ik dol op chocolade. Niet voor niets is het daarom ook mijn meest favoriete snack. En onlangs stuitte ik op wel heel mooie verpakte chocolaatjes! Meet chocolates with een attitude gemaakt door het Deense bedrijf Bessermachen Designstudio. De verpakking van deze lieve chocolaatjes zijn ontworpen door chocolade kunstenaar Henrik Konnerup.

De chocola weegt per stuk 50 gram en is verdeeld in vierkantjes. Elk chocolaatje heeft zijn eigen design en smaak. Zijn de retro verpakkingen niet een lust voor het oog? Helaas is het nog niet duidelijk waar en voor hoeveel ze worden verkocht. Keep you posted!



donderdag 24 maart 2011

O.P.I.'s Pirates of The Caribbean: Nagellakcollectie!


Nagellakgigant O.P.I. komt opnieuw met een superleuke collectie, in samenwerking met Disney. Er komen namelijk lakjes uit die zijn geïnspireerd op de film Pirates of The Caribbean: On Stranger Tides, die vanaf 19 mei 2011 in de Nederlandse bioscopen draait. Kijk snel mee naar de kleuren!

woensdag 23 maart 2011

Dior Addict | Be Iconic


Je hebt 'm vast wel veel voorbij zien komen: de nieuwe Dior Addict Lipstick waar Kate Moss model voor staat. Dior Addict is nu vernieuwd en de nieuwe versie ligt in de winkel, in maar liefst 44 verschillende tinten. Je begrijpt: het was moeilijk kiezen voor me. Kijk mee!

dinsdag 22 maart 2011

Mini Shoplog: Rituals + Dior Addict!


Genieten jullie ook zo van het heerlijke weer? In Nederland schijnt het zonnetje en ik krijg spontaan zin in ijsjes, zomerjurkjes en mooie beautyspulletjes! Gisteren bracht ik een bliksem bezoek aan de mooie stad Arnhem. Heel veel tijd om te shoppen was er helaas niet, maar ik heb nog wel twee mooie aankoopjes weten te scoren. 


Zo heb ik mijn favoriete bodyscrub van Rituals meegenomen, de Sakura Scrub, want die was op. Ik hier een review over geschreven, lees 'm hier.
En heb ik een heel mooie lipstick gekocht die je ongetwijfeld wel veel voorbij hebt zien komen. Ik heb het natuurlijk over de Dior Addict lipstick waar Kate Moss momenteel voor modelleert. Morgen meer foto's en info! 


 Have a lovely day!

maandag 21 maart 2011

Seeing Red


Het is al een tijdje geleden dat ik een look heb gemaakt. Eén van de mooiste looks vind ik zelf is rode lippen. Simpel, klassiek en erg mooi voor een feestje. Vandaag laat ik jullie een rode lippen look zien die ik laatst droeg.

zondag 20 maart 2011

Anti-glim tips


Ik houd van glitter en shimmer, maar waar ik niet van houd is als mijn huid gaat glimmen. Iets wat vaak voor komt bij een gecombineerde huid. Herkenbaar? Ik help je op weg met wat tips om glimmen tegen te gaan!

zaterdag 19 maart 2011

Leuke webshop: Niche Beauty

Ik ben dol op het ontdekken van nieuwe webshops en al helemaal als ze gevuld zijn met beauty spulletjes. Tijdens één van mijn zoektochten ontdekte ik Niche Beauty. Een Duitse webshop met leuke beautymerken die niet allemaal verkrijgbaar zijn in Nederland. 

vrijdag 18 maart 2011

Cadeautip: Webshop Giftcard


Met eventuele verjaardagen voor de deur, is het soms nog best lastig om een leuk cadeautje voor iemand te kopen. Herken je de cadeautje-stress? Dan heb ik de oplossing voor je: nu is er de webshop giftcard. Een betaalkaart die besteedbaar is bij verschillende webshops!

donderdag 17 maart 2011

Wardrobe Checklist


Ook wel eens je kledingkast aan het uitzoeken en het gevoel dat je wat mist? En toch nog best wel veel kleding hebben? Dan heb ik nu iets leuks voor je: Deze checklist kwam ik tegen en ik vond 'm zo cute! 50 klassiekers die iedere vrouw zou moeten hebben. Ik zeg: printen (klik op het plaatje) en aankruisen maar! Enjoy!


woensdag 16 maart 2011

Webshop tip: Cosmania


Onlangs was ik op een heel fijne beauty beurs genaamd Beauty Brands United. Ik heb die dag een heleboel aardige mensen gesproken en veel mooie producten gezien. Zo kwam ik die dag ook in contact met Marije Hoff en Marcel Dekker. Zij wonnen in 2010 de Marie Claire startersaward met hun idee voor de cosmeticawebshop Cosmania.nl. In deze webshop worden internationale beautymerken verkocht die niet of nauwelijks in Nederland te verkrijgen zijn.

dinsdag 15 maart 2011

Shoplog: Catrice Floralista


Ik schreef al eerder over de limited edition Catrice collectie genaamd Floralista. Maar nu heb ik 'm ook echt daadwerkelijk in de winkels gesignaleerd en ik kon het natuurlijk niet laten om zonder iets naar huis te gaan. Kijk mee voor de foto's en swatches!

maandag 14 maart 2011

5 Piece French Wardrobe


Het leuke vind ik dat inspiratie soms op allerlei manieren tot je kan komen. Vandaag zat ik in  de trein en een meisje zat tegenover me het boek 'Hoe u ook miljonair wordt' te lezen. Ik meen het serieus, geen grap. Ik weet natuurlijk niet precies of ze het nu las voor zichzelf of dat ze het moest doen voor haar studie of iets dergelijks, maar het bracht me wel op een idee. 

We willen allemaal meer. Maar ik ga je niet stimuleren om meer waarde te hechten aan materialisme. Nee, sterker nog: ik heb zo mijn ideeën hoe je met minder --> meer kunt krijgen. Vandaag start ik met fashion. Je hebt misschien de term ' 5 Piece French Wardrobe' wel eens op fashionblogs zien staan, maar wat is het nu eigenlijk?

zondag 13 maart 2011

Musthave: One Line A Day Journal

Ik surf graag het internet af, op zoek naar fijne gifts en hebbedingen. Zo spotte ik een heel leuk notebookje: namelijk One Line A Day Journal.  Net als bij een dagboek houdt je je leven van dag tot dag bij, maar in plaats van heel veel op te schrijven vat je het nu per dag samen in één regel. Leuk om in te vullen en jaren later weer terug te kijken, om te zien hoe je leven er toen uit zag. Maar ook een goed alternatief voor als je juist wilt beginnen aan een dagboek, maar geen zin hebt om te veel te moeten schrijven.

Hebben? One Line A Day Journal is te koop via Paper Source en kost $16,95 (excl. verzendkosten)
(International shipping is mogelijk via DHL)

zaterdag 12 maart 2011

Inspiration: All the things I adore...



Ik heb weer eens zo'n periode waarin ik het gevoel heb dat ik in een achtbaan zit. Lees: heel druk, weinig energie en minder tijd en veel dingen aan mijn hoofd. Maar gelukkig kan ik mezelf altijd opvrolijken met vrolijke, mooie en leuke inspiratie. Kijk je mee?

Binnenkort in de bioscoop: Blue Valentine


Binnenkort is er weer een fijne film in de bioscoop! Vanaf 17 maart kun je Blue Valentine met Michelle Williams en Ryan Gosling (o.a. bekend van The Notebook) op het witte scherm bewonderen. Waar gaat deze bijzondere film over?

donderdag 10 maart 2011

NOTD: Funky Purple


Vandaag een lakje uit de KOH Bright Collection die ik nog niet heb geswatcht. Ik begin inmiddels een aardige nagellak stash op te bouwen en ik zie steeds meer de lol ervan in om vaak van nagellakkleur te wisselen. Deze kleur die ik vandaag aan jullie ga laten zien heet Funky Purple en is -zoals de naam al zegt - een mooi paars kleurtje! Kijk mee...

woensdag 9 maart 2011

Vive la France!


EF - Live The Language - Paris from Albin Holmqvist on Vimeo.

Is dit geen fantastisch filmpje om bij weg te dromen? Have a nice day!

PS: Er zijn ook filmpjes van deze maker over Barcelona en Londen. Enjoy!

dinsdag 8 maart 2011

Blake Lively voor Chanel


Het is al een tijdje bekend, maar Blake Lively staat model voor de tassencampagne voor Het Franse haute couture merk Chanel. De blondine is een zeer geliefd fashionista, zo wordt ze vaak gespot front row bij alle fashionshows en krijgt ze de mooiste kleren opgestuurd. Ze kreeg zelfs haar eigen Louboutin-schoenen. Dus, je begrijpt: we're all dying to know hoe Blake eruit ziet in de campagne. En ik heb het eerste kiekje gevonden! Maar eh... wat vindt jij ervan?

Boekentip: Georgia's Kooklessen


Momenteel ben ik een heel leuk boek aan het lezen. Zoals je kan zien heet het boek Georgia's Kooklessen. Ik vind mezelf helemaal geen type voor 'keukenromans' aangezien ik niet goed kan koken, maar dit verhaal is meer dan een doorsnee roman. Waar gaat het over?

maandag 7 maart 2011

Mijn Beauty Muzes


Een van de eerste dingen waar ik op let als ik een celeb op de rode loper, tijdens een interview op tv of in de magazines zie is de make-up. Ik vind het altijd heel leuk om te zien hoe iemand is opgemaakt. Het ziet er vaak prachtig uit maar soms kunnen ook celebs de plank behoorlijk misslaan en dat is best grappig. Ik vroeg me af of jullie 'beauty muzes' hadden, dus bekende vrouwen die jullie als voorbeeld zien als het op make-up en beauty aankomt. Ik deel vandaag met jullie mijn muzes!

zondag 6 maart 2011

Update: Katy Perry 'Purr'

Click on the image to enlarge.
Ik schreef er al eerder over, Katy Perry heeft een superschattig geurtje genaamd Purr, op de markt gebracht. En ik heb goed nieuws, hij zal in mei bij parfumerie Douglas verkocht gaan worden! Zet het dus in je agenda! Ik heb de flacon al exclusief mogen ontvangen! Kijk mee voor de foto's en informatie...

zaterdag 5 maart 2011

New In: Mulberry-like Alexa Bag


Hij is eindelijk binnen: mijn Mulberry Alexa look a like van Vilja.nl! Onlangs bestelde ik 'm en ik kreeg hem afgelopen week binnen. Ik ben er superblij mee, al is hij wel heel groot en had ik mezelf beloofd voortaan kleinere tassen te kopen. Zullen we even een kijk en vergelijk onderzoekje doen? Kijk mee!

vrijdag 4 maart 2011

Event: M.A.C. Wonder Woman



Onlangs kreeg ik een heel leuke invite! Of ik (en heel veel andere bloggers) wilde komen voor de preview van de M.A.C. Wonder Woman Collection. Ofcourse!  Dus reisde ik af naar Amsterdam voor een gezellig avondje met mede-bloggers om de collectie van M.A.C.'s Wonder Woman te bewonderen!

woensdag 2 maart 2011

KOH Bright Colours Collection

Click on the image to enlarge.
Koh Cosmetics brengt deze maand vrolijke lentelakjes op de markt onder de naam Bright. Ik dacht bij 'Bright' aan felle kleurtjes, maar de kleuren zijn eigenlijk geïnspireerd op de belangrijkste inspiratiebronnen voor fashion dit jaar: water en aarde. Kijk snel verder voor meer info en foto's!

dinsdag 1 maart 2011

Shoplog: Jewellery


Omdat ik een echte beautyfreak ben, wil er nog wel eens bij inschieten dat ik ook andere leuke dingen kan kopen met mijn zuurverdiende geld! Eén van de dingen waar ik vaak (per ongeluk) op bezuinig zijn sieraden. Niet omdat ik ze niet mooi vind, of omdat ik ze niet graag draag, maar omdat ik vaak sneller word verleid door een mooi beauty-aankoopje. Daarom dus bij deze een shoplog van mijn nieuwe sieraden!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...