dinsdag 1 maart 2011

Shoplog: Jewellery


Omdat ik een echte beautyfreak ben, wil er nog wel eens bij inschieten dat ik ook andere leuke dingen kan kopen met mijn zuurverdiende geld! Eén van de dingen waar ik vaak (per ongeluk) op bezuinig zijn sieraden. Niet omdat ik ze niet mooi vind, of omdat ik ze niet graag draag, maar omdat ik vaak sneller word verleid door een mooi beauty-aankoopje. Daarom dus bij deze een shoplog van mijn nieuwe sieraden!
Ik draag elke dag wel iets van sieraden. Zoals een lief vriendinnetje van me altijd zegt: 'zonder oorbellen, voel ik me zo kaal,' dat heb ik dus ook. Zonder sieraden mist er iets. Ik vind het leuk dat als je een simpel shirtje en een jeans aan hebt dat je met je sieraden toch je hele outfit een 'lift' kunt geven. Ik heb op zich geen heel dure smaak. Ik heb wel sieraden van Ti Sento en Nomination en ik droom ook heus wel van designer sieraden. Maar aangezien ik geen miljoenen op de bank heb en ik 'gewone' sieraden ook vaak erg mooi vind, shop ik vaak goedkoper. Daarom ging ik deze keer doelgericht op zoek naar vrolijke sieraden, in plaats van een lipstick of een oogschaduw. En hier kwam ik mee thuis:

Click on the pictures to enlarge.
 Deze oorbellen heb ik gekocht bij Pieces en The Six, mijn favoriete budget sieradenketens. Ik vind dat ze leuke spulletjes hebben voor een betaalbare prijs. Het viel me op tijdens het shoppen dat er nu (net als in het modebeeld) heel veel felle, lichte kleuren bij zitten. Vooral turkoise kwam ik ontzettend veel tegen (ook qua kleding). My guess? Dit gaat dé modekleur van het voorjaar worden, zowel op kleding- als op sieradengebied.

Op de eerste foto zie je een turkoise ketting, in de vorm van een bloem. Het eerste wat mij opviel was de kleur, en het steentje in het hart van de bloem vind ik ook heel erg mooi. Je begrijpt: die moest ik meenemen. 

Voor de rest heb ik heel veel oorbellen geshopt. Ik ben echt een oorbellen meisje, al draag ik niet zo heel vaak heel grote (soms wel naar een feestje, maar dat is het dan ook wel). Ik ben vooral fan van 'knopjes'. Het is makkelijk, het staat chic en het is niet zwaar. Ik heb ze gekocht in drie kleuren en in verschillende maten (het was een set - van Pieces). De blauwe en groene hangers vond ik qua steen heel erg mooi. Ze schitteren best fel en daardoor staat het heel vrolijk. De hangers heb ik bij The Six gekocht.

Wat vinden jullie van mijn aankopen? Wat staat er op jullie verlanglijstje?

4 opmerkingen:

  1. Leuke dingen heb je geshopt zeg! Leuk dat je het in een kaars gestoken hebt, creatief!

    BeantwoordenVerwijderen

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...