woensdag 25 mei 2011

Binnenkort in de bioscoop: Something Borrowed

Zin in een leuke feel-good film? Dan mag je Something Borrowed zeker niet missen! Een romantische komedie over kiezen tussen vriendschap en liefde, met in de hoofdrol Kate Hudson en Ginnifer Goodwin.
Met haar dertigste verjaardag in zicht, realiseert Rachel (Ginnifer Goodwin) zich dat haar leven zich niet zo heeft ontwikkeld als ze altijd had gedroomd. Ze is in het bezit van een goede baan als succesvolle advocate en ze heeft veel vrienden, toch heeft ze het gevoel dat ze iets mist. Haar absolute tegenpool is haar beste vriendin Darcy (Kate Hudson), die van alles in haar leven een feestje maakt, die in al haar enthousiasme een verjaardagsfeest voor haar organiseert. Na afloop van het feest gaat het echter mis... Rachel belandt na een dronken bui in bed met haar studievriend én tevens Darcy's verloofde. Beiden proberen het voorval te vergeten, maar als snel slaat bij hen de twijfel toe: was het wel echt een vergissing?
Het lijkt me een heel erg leuke film om te kijken met vriendinnen. Sowieso vind ik Kate Hudson een goed actrice. Ze is grappig en spontaan en dat zie je terug in de rollen die ze speelt. Oh... en is die Dex niet onwijs gorgeous?

Something Borrowed draait vanaf 2 juni 2011 in de Nederlandse bioscopen.

4 opmerkingen:

  1. Ik heb hem al gezien in de Ladies Night, hij is echt super leuk!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. http://allerbeste-wensen.blogspot.com dat is de perfecte website voor het vinden van al je wensen! En voornamelijk verjaardagswensen...

    BeantwoordenVerwijderen

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...