dinsdag 24 mei 2011

Ben jij straks Holland's Next Make Up Artist?


Visagisten, opgelet! Ben jij dol op alles wat beauty heet en wil jij de kans krijgen om je talenten te laten zien om kans te maken op de felbegeerde titel Holland's Next Make Up Artist? Denk jij dat jij het in je hebt om te winnen? Lees dan meer over deze gave wedstrijd (georganiseerd door Beautypartner) na de jump!


Holland's Next Make Up Artist is een landelijk georganiseerde wedstrijd die is opgezet door Beautypartner. Door middel van een thema kun jij laten zien wat je waard bent en wat jouw interpretatie is hiervan. Het thema van deze contest is Summer Color Queen.

Een deskundige jury (bestaande uit professionals uit de beauty- en visagiewereld) zullen jouw creatie beoordelen. Daarnaast worden alle looks door een professionele fotograaf op beeld vastgelegd en kan iedereen een maand lang (online) stemmen op zijn/haar favoriete creatie.
Een grote kans dus om je werk aan een groter publiek te laten zien.

Na je aanmelding ontvang je meer informatie hoe je het thema kunt uitwerken en de richtlijnen. Natuurlijk helpt Beautypartner de deelnemers graag een handje op weg: zo verzorgen ze een Contest Masterclass waarin het thema wordt gepresenteerd en je tips en tricks krijgt om je techniek te verbeteren.

Wat valt er te winnen? Naast de eervolle benoeming tot Holland's Next Make Up Artist 2011, ontvangt de winnaar een geldbedrag van €1000. Tevens mag je een Masterclass naar keuze uitzoeken, die zal worden verzorgd door Beautypartner.

Ook voor de runner-up ontvangt een mooie prijs. Wie op de tweede plaats eindigt ontvangt een make-up pakket t.w.v. €350 en een masterclass (van Beautypartner) naar keuze.

En er is ook een troostprijs voor de derde winnaar: Hij/zij ontvangt een make-up pakket t.w.v. €150 en ook een masterclass (van Beautypartner) naar keuze.

De wedstrijd vindt plaats op maandag 13 juni waarbij je zelf de ronde uitkiest met het tijdstip waarop jij deelneemt. Er zijn tien deelnemersplaatsen per tijdstip. Meedoen? Meldt je dan hier aan!


Kijk voor meer informatie en voorwaarden op deze website.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...