woensdag 2 maart 2011

KOH Bright Colours Collection

Click on the image to enlarge.
Koh Cosmetics brengt deze maand vrolijke lentelakjes op de markt onder de naam Bright. Ik dacht bij 'Bright' aan felle kleurtjes, maar de kleuren zijn eigenlijk geïnspireerd op de belangrijkste inspiratiebronnen voor fashion dit jaar: water en aarde. Kijk snel verder voor meer info en foto's!

De kleuren in deze collectie zijn niet heel vernieuwend, zo zagen we de turkoise-achtige kleur ook al bij Chanel voorbij komen, maar ze zijn wel een heel stuk vriendelijker voor onze portemonnee en erg mooi!De collectie bestaat uit de kleuren Blue Lagoon, Green Envy, Funky Purple, Groovy Green en Gracious Pink. Vandaag test ik voor jullie twee kleuren uit de collectie, namelijk Green Envy en Blue Lagoon.Blue Lagoon is het enige lakje uit de collectie die transparant is, voor de rest van de lakjes volstaan slechts twee lakjes voor een optimale dekking. Ik heb inmiddels aardig wat lakjes van KOH Cosmetics en het valt me altijd op dat ze zelfs zonder topcoat goed blijven zitten. 

Blue Lagoon
Ik ben helemaal verliefd op Blue Lagoon. Turkoise is dé modekleur van komend voorjaar, niet alleen qua kleding maar ook zeker qua beauty. De shimmer turkoise kleur geeft me een instant lentegevoel. Als je de kleur wilt fixeren kan je dat doen met de KOH topcoat, maar ook zonder ziet het er heel mooi uit.

Green Envy!

Green Envy is een licht groene kleur met een zilverkleurige glans. Een heel mooi kleurtje al zeg ik het zelf, maar wel iets wat we eerder hebben gezien. De subtiele glitter licht mooi op in het (zon)licht. Deze vind ik zelf ietsje draagbaarder dan Blue Lagoon.

Toch vind ik Blue Lagoon écht de musthave voor het voorjaar. Je moet het aandurven, maar ik houd persoonlijk wel van een beetje opvallen, zeker met nagelkleuren. De lakjes van de KOH Bright Collection kosten €14,95 p.s. en zijn te koop bij o.a. MOOI Parfumerie, Douglas, de Bijenkorf (in Amsterdam) en via hun eigen webshop

De andere lakjes ga je voorbij zien komen als NOTD komende tijd. Welke kleur(en) staan op jouw verlanglijstje?


Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een bedrijf of merk. Voor meer informatie, lees mijn disclaimer.

1 opmerking:

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...