zondag 27 maart 2011

Nu in de bioscoop: The Adjustment Bureau


Heb je de trailer van The Adjustment Bureau al gezien? Eindelijk zien we Matt Damon nu eens in een wat romantischer (lees: vrouw-proof) film in plaats van het bekende werk als Bourne Ultimatum en Ocean's. Lees snel verder voor het verhaal van deze film en de trailer!
Het verhaal
Geloof jij dat jouw levenspad al voor jou is uitgestippeld? De mannen van The Adjustment Bureau wel. Toeval bestaat niet, alles wordt gedaan volgens de richtlijnen die is opgesteld. En daar mag nimmer de nooit van worden afgeweken. Maar wat als jouw ware liefde niet in het masterplan is opgenomen? Het leven van de succesvolle politicus David Norris (Matt Damon) komt op losse schroeven te staan als hij balletdanseres Elise Sellas (Emily Blunt) tegenkomt. Maar voor hun prille ontluikende liefde wordt al snel een stokje gestoken doordat de mannen van The Adjustment Bureau ingrijpen. Maar in hoeverre laat ware liefde zich regisseren?


Ik kan niet wachten om naar deze film te gaan. Matt Damon on screen is natuurlijk altijd fijn en deze film lijkt me een mooie afwisseling van spanning, romantiek en sensatie. En de kans om Matt Damon natuurlijk in een romantische rol te zien. 

Wat vinden  jullie ervan?  The Adjustment Bureau is vanaf nu in de Nederlandse bioscopen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...