woensdag 23 maart 2011

Dior Addict | Be Iconic


Je hebt 'm vast wel veel voorbij zien komen: de nieuwe Dior Addict Lipstick waar Kate Moss model voor staat. Dior Addict is nu vernieuwd en de nieuwe versie ligt in de winkel, in maar liefst 44 verschillende tinten. Je begrijpt: het was moeilijk kiezen voor me. Kijk mee!
De Dior Addict lipstick is romig en maakt je lippen heel mooi glanzend. De textuur doet me denken aan de lipbalsem van Clinique Chubby Sticks. Zacht, royaal en met veel pigment. Een lipstick die luxe uitstraalt, zoals je ook in het bovenstaande filmpje kunt zien. En heb je die huls al gezien? Erg mooie verpakking! Dit is mijn allereerste Dior lipstick en ik ben er zo blij mee! Op het eerste gezicht lijkt het een lipgloss, als je 'm opendraait zie je pas de slanke elegante lipstick te voorschijn komen.

  Ik heb gekozen voor de kleur Model (nr. 564). Zoals ik al zei zijn er heel veel tinten, die vooral felroze zijn. Maar ik ken mezelf en ik zou een fel koraalroze kleur als Dior Kiss (nr.578), minder snel dragen. Dus vind ik Model een zeer goed alternatief. Het is een prachtige lipstick al kost deze wel een lieve duit: je betaalt er €28,50 voor. Hebben? Hij is te koop bij de parfumerieĆ«n. Ik heb 'm gekocht bij de Douglas. Ik vind ook 28 euro veel voor een lipstick overigens, het was hierbij dan ook echt op het randje en het hielp ook wel dat ik nog een cadeaubon had. Maar toch vind ik het wel waard. Hij is zo mooi... Kan er uren naar kijken, haha! Zie je trouwens dat ik dezelfde make-up (eyeliner) erbij heb gecombineerd als Kate Moss?


Wat vinden jullie? Op de wishlist of sla je 'm over? En wat vind je van de prijs?

4 opmerkingen:

  1. Ik vind dat er prachtige kleuren in deze collectie zitten. De kleur die jij draagt op de foto (mooi meisje ben je trouwens!) staat je erg goed!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Goede naam voor 'n mooie lipstick! Hele mooie glans idd! De formule van deze lipsticks lijkt me erg fijn.

    BeantwoordenVerwijderen

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...