donderdag 24 maart 2011

O.P.I.'s Pirates of The Caribbean: Nagellakcollectie!


Nagellakgigant O.P.I. komt opnieuw met een superleuke collectie, in samenwerking met Disney. Er komen namelijk lakjes uit die zijn geïnspireerd op de film Pirates of The Caribbean: On Stranger Tides, die vanaf 19 mei 2011 in de Nederlandse bioscopen draait. Kijk snel mee naar de kleuren!
 

De collectie bestaat uit zes opvallende kleuren. En goed nieuws voor de nagellak crack fans: Er zit ook een zilveren Silver Shatter Top Coat bij.
Geïnspireerd op graffiti en nail art laat deze lak een zilverkleurig craquelé patroon achter op iedere nagel. De Silver Shatter kan over iedere droge kleur nagellak gebruikt worden.

De bovenste twee kleuren heten Skull & GlossBones en Planks A Lot. De Skull & GlossBones lak is een bijzonder lichtgrijs kleurtje en Planks A Lot lijkt op de foto blauw maar is eigenlijk een lichtpaars lakje.

De lakjes hebben zoals we van O.P.I. gewend zijn weer grappige namen. Zo heet het groene lakje op de tweede rij aan de linkerkant Mermaid's Tears, gevolgd door Sparrow Me The Drama, Steady As She Rose, Planks A Lot en Stranger Tides. Ik vind de kleuren heel goed bedacht voor bij deze film.

Er is ook een mini-setje nagellak verkrijgbaar met daarin de kleuren Skull & GlossBones, Sparrow Me The Drama, Planks A Lot en Stranger Tides.

Ik ben zelf heel erg benieuwd naar Mermaid's Tears, Planks A Lot en Stranger Tides. De limited edition Pirates of The Caribbean collectie ligt vanaf mei 2011 in de winkel. Lakjes kosten per stuk €13,95. Het schattige mini-setje is een leuk cadeau-idee en kost €17,95.

De film wil ik graag zien! Ik heb alle drie de andere Pirates-films gezien. En deze keer speelt mijn heldin Penelope Cruz ook erin. Must-see dus! Kijk even mee naar de trailer:


Welke vinden jullie van de collectie? Welke kleuren zou jij wel op je nagels willen?

1 opmerking:

  1. mooie kleurtjes allemaal :D ook leuk dat er een crackle bij zit!

    BeantwoordenVerwijderen

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...