woensdag 16 maart 2011

Webshop tip: Cosmania


Onlangs was ik op een heel fijne beauty beurs genaamd Beauty Brands United. Ik heb die dag een heleboel aardige mensen gesproken en veel mooie producten gezien. Zo kwam ik die dag ook in contact met Marije Hoff en Marcel Dekker. Zij wonnen in 2010 de Marie Claire startersaward met hun idee voor de cosmeticawebshop Cosmania.nl. In deze webshop worden internationale beautymerken verkocht die niet of nauwelijks in Nederland te verkrijgen zijn.  
Cosmania is een webshop voor alle vrouwen die blij worden van mooie, speciale en betaalbare internationale beauty merken. Merken die je misschien in buitenlandse bladen wel eens hebt gezien of op vakantie omdat ze in het land van herkomst razend populair zijn. 


Op dit moment zijn er 13 merken aan de webshop toegevoegd die staan te trappelen om Nederland te veroveren. Ik zal elk merk benoemen met een korte beschrijving:


Malin + Goetz: Dit Amerikaanse beautymerk is in eigen thuisland erg populair. Dit stijlvolle apothekersmerk is ontwikkeld vanuit een filosofie dat reinigen en hydrateren voldoende is voor een perfecte verzorging van huid en haar. Binnenkort verschijnt er bij Influence een review van enkele Malin + Goetz producten!


Lord & Berry
Dit Italiaanse make-up merk doet qua design erg denken aan Bobbi Brown. Lord & Berry zijn dol op het accentueren van de ogen en de lippen en ze gaan helemaal los met hun Black Wardrobe-lijn, synoniem voor de Little Black Dress. Het merk ziet zichzelf meer als een modehuis dan als een aanbieder van cosmetica maar dat mag de pret niet drukken. Binnenkort volgt ook hiervan een review!


USLA Airlines
Dit Duitse cosmetica merk is bij velen al wel bekend. Het merk uit Berlijn maakt luxe nagellak en lipgloss, die allemaal gebaseerd zijn op hoogwaardige formules met ongekende en originele kleuren. 


Cake Beauty
Je huid zo zacht en zo zoet als een cupcake. Heather Reier, een Canadese beautyjunk en keukenfreak maakt hoogwaardige natuurlijk lichaams- en haarverzorgingsproducten die voor 90 - 95 % bestaat uit natuurlijk ingrediënten.


Cowshed
Wild Cow, Horny Cow, Lazy Cow, Moody Cow; alleen al vanwege de komische namen word ik erg nieuwsgierig naar dit Britse merk. Alle producten bestaan voor 100% uit natuurlijke ingrediënten met therapeutische eigenschappen. Zo hebben ze ook een speciale lijn voor moeders en baby's.

First Aid Beauty
Ook wel eens last van een bad skin? First Aid Beauty is het antwoord op eerste hulp bij huidproblemen en is zelfs geschikt voor gevoelige huidjes. De producten zijn ontwikkeld door de Amerikaanse Lilly Gordon omdat zij de bestaande producten voor huidproblemen niet lekker vond. Dus bracht ze haar eigen lijn uit met natuurlijke producten die wordt aangeraden door dermatologen.


Karen Murrell
De Nieuw-Zeelandse Karen Murrell staat voor moeiteloos en heerlijk. In haar gecertificeerde biologische huidverzorging en lipsticks gebruikt ze namelijk alleen natuurlijke en bewezen veilige chemische ingrediënten. 


Laqa & Co
Ga je voor BMX Bandit, Blurple, Fancypants of I Want A Pony? Kleur je wereld met de hoogglans nagellakjes van Laqa & Co uit New York. Er zijn 8 kleuren verpakt in een handige pen met uniek design van jonge kunstenaars. 


Mario Badescu
Charlize Theron, Eva Longoria, Gwyneth Paltrow en Kate Moss lopen weg met de gezichtsverzorgingsproducten van dit Amerikaanse merk. Mario Badescu's producten zijn gebaseerd op planten en ook nog eens zeer betaalbaar.


SachaJuan
Je haar wordt zijdezacht en glanzend, zo beloven de producten van het Zweedse kappersduo. Hun betaalbare producten zijn gebaseerd op de Ocean Silk technologie waarin eiwitten en zee-algen hun werk doen. 


Shmink
Dit Canadese make-up merk gelooft dat elke vrouw mooi is en zichzelf met behulp van make-up nog mooier kan maken. Omdat ze snappen dat niet iedere vrouw een volleerd visagiste is komen ze met fijne video tutorials waarin make up looks stap voor stap worden uitgelegd. Neem dus eens een kijkje bij de Shmink Acadamy.


SteamCream
Gezicht, lippen, ellebogen of handen; smeer SteamCream waar je maar wilt. Het Britse merk dankt haar naam door de bereiding van hete stoomdruk waardoor een mooie volle textuur ontstaat die heerlijk zacht aanvoelt op de huid. Ook leuk: de retro tinnen verpakkingsblikjes die allemaal limited edition zijn. 


Elemental Herbology
Huidirritaties kan iedereen oplopen. Door je omgeving of hormonen kan je natuurlijke mechanisme uit balans raken. De verzorgingsproducten van het Britse merk Elemental Herbology met meer dan 100 verschillende kruiden, oliën en natuurlijke mineralen helpen een handje om de huid weer te herstellen.


Cosmania.nl zou haar online deuren openen op 17 maart. Helaas las ik zojuist dat dit door technische omstandigheden nog niet haalbaar is. Houd de webshop dus goed in de gaten!
Ik ben vooral benieuwd naar Shmink, Laqa & Co, Lord & Berry en Malin + Goetz. 

Wie van jullie herkend bovenstaande merken? Heb je er goede ervaringen mee? Er zullen nog reviews komen van enkele producten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...