zondag 6 maart 2011

Update: Katy Perry 'Purr'

Click on the image to enlarge.
Ik schreef er al eerder over, Katy Perry heeft een superschattig geurtje genaamd Purr, op de markt gebracht. En ik heb goed nieuws, hij zal in mei bij parfumerie Douglas verkocht gaan worden! Zet het dus in je agenda! Ik heb de flacon al exclusief mogen ontvangen! Kijk mee voor de foto's en informatie...


Met haar eerste geur wil Katy Perry het voor iedere vrouw mogelijk maken om haar vrouwelijkheid, individualiteit en zelfbewustzijn uit te stralen. Alleen al de flacon is een liefdesverklaring aan haar drie katten: Krusty, Morrisey en Kitty Purry. De laatst genoemde heeft zelfs haar eigen blog!


Met z'on liefdesbetoging begrijp je dat het flesje is gevormd tot... een kat! De diamantenogen van deze poezenflacon weerspiegelen haar hartstocht voor alles wat kostbaar is en glinstert; de geur zelf is niet zomaar een combinatie van geuren waar Katy dol op is, maar deze geur moet de draagster ontvoeren naar een droomwereld. Helemaal á la Katy dus!

 Hoe is het parfum opgebouwd? De topnoten zijn van fruitige perziken, frisgroene bamboe en een frisse appelgeur. De middennoten zijn van jasmijn, roze fresia's en Bulgaarse rozen. De geur is afgemaakt met een snufje vanille, warme witte amber, crème sandelhout en fluweelzachte moschus (is een bloem).  De geur is dus heel fruitig en bloemig en vrij zoet. Daar moet je van houden. Persoonlijk vind ik het een fijne, frisse geur, maar ik kan me zo voorstellen als je nooit zoete geurtjes draagt dat het je misschien niet zo zal meevallen. Ik vind het echt een zomergeur. Ik zal dit niet snel in het najaar dragen. De woorden vrouwelijk, sexy en verleidelijk komen bij me op als ik het geurtje ruik. Omgetwijfeld zoals Katy het heeft bedoeld. 


Ik ben helemaal weg van het flesje! Om de geur te kunnen opspuiten moet je het poesje 'onthoofden'. De dop van de flacon is namelijk het poezenhoofd. Zie je het bedeltje om de hals van de poes? Echt supercute! Ik hoop dat ik het flesje kan laten vullen als die op is, maar zelfs als het niet kan zou ik hem maar al te graag bewaren.Wat me enorm meevalt zijn de prijzen. Zo kost de flacon van 100 ml €49,95, die van 50 ml €39,95 en die van 30 ml €29.95.

Katy Perry's Purr zal vanaf mei 2011 exclusief bij de Douglas parfumerieën worden verkocht. Ik ben benieuwd: gaan jullie het geurtje halen?

3 opmerkingen:

  1. Oooh, zo een lief flesje :D Wil deze echt graag ruiken <3 :D Zou het alleen al willen kopen vanwege het flesje en de naam :P

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lief flesje! Klinkt als een goede parfum!

    BeantwoordenVerwijderen

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...