donderdag 30 juni 2011

Mini Shoplog: MAC treats...


Vorige week zaterdag was ik even in Amsterdam. Een goede gelegenheid om nog even naar Lush te gaan want die hebben wij in Utrecht helaas niet. Verder ben ik ook even langs MAC gegaan voor wat fijne goodies. Kijk mee naar de buit!

woensdag 29 juni 2011

Style Icon: Christina Hendricks


Vlammend rood haar, curves en een flinke decolleté; actrice Christina Hendricks is niet bepaald over het hoofd te zien. Ze is voornamelijk bekend vanwege haar rol in de succesvolle serie Mad Men, waarin ze Joan Holloway speelt. Ik heb ontzettend veel respect voor deze vrouw. Niet alleen is ze echt onwijs mooi, ze is en blijft gewoon wie ze wil zijn en laat zich niet gek maken door het schoonheidsideaal wat leeft in Hollywood, lees: dun, dunner, dunst. De kleding in de serie Mad Men is ontzettend geliefd en ook in het dagelijks leven zien we dat Christina deze jaren 5o' stijl overneemt. Let's take a look!

dinsdag 28 juni 2011

Frozz @ Amsterdam

Credit: Petite Passport.com
Gisteren was ik in Amsterdam en liep ik tegen een heel leuke 'bar' aan. Bij Frozz kan je terecht voor lekkere 'frozen yoghurt' met toppings die je zelf kunt uitkiezen, yum! In Amerika heb je honderden zaken die froyo verkopen, in Nederland is het nog niet zo ontzettend ingeburgerd. Frozz heeft drie zaken in Amsterdam, waaronder één in de Hartenstraat (één van de 9 straatjes). Dat smaakt naar meer!

maandag 27 juni 2011

Leuke webshop: Cloud Nine


Gisteren was ik op het web aan het zoeken naar een fijne geurkaars. En zo kwam ik terecht bij een heel leuke webshop die ik graag met jullie wil delen. Cloud Nine Store is geen doorsnee webshop, maar juist echt variërend. Ook voor mannen zijn er spulletjes te koop. Mijn favorieten? Ik zou de Kusmi Tea Detox met citroen en citroengras graag eens willen proberen. Ook de snoepjes papabubble zien er muy yum uit. Hip en mooi zijn de oorbellen van Soho Hearts in wit kant. En tot slot vond ik een mooie geurkaars van Malin + Goetz, maar om nu €50 neer te tellen voor welgeteld één geurkaars gaat me wat ver.

Al met al is Nine Clouds Store zeker de moeite waard om even een bezoekje aan te brengen.
In de tussentijd ga ik nog steeds op zoek naar fijne geurkaarsen! Wie kan me helpen?
Ik ben al bij Sabon en Rituals geweest, maar ik vond die kaarsen nét niet lekker ruiken, net ietsje te zoet naar mijn smaak. Ik ben dol op vanille, rozen en bloemen. Minder dol op suikerzoete geuren. Hebben jullie aanraders? 

zondag 26 juni 2011

Filmtip: Julie & Julia

Afgelopen vrijdag zag ik voor het eerst de film Julie & Julia op televisie. Hier en daar had ik al van mensen uiteenlopende reacties van de film gehoord, sommigen vonden het leuk, anderen niet. Maar dat zul je altijd hebben denk ik, want smaak is nu eenmaal smaak. Maar ik vond hem echt ontzettend leuk en zeker als je blogger bent (en al dan niet culinair) dan is deze film ontzettend leuk!
 


 Deze film gaat over twee waargebeurde verhalen. Julia Child, een Amerikaanse vrouw in Parijs die op het idee komt om Franse recepten voor Amerikanen te publiceren. En Julie Powell die jaren later besluit om haar eigen blog te starten en de uitdaging aangaat om alle recepten uit Julia's boek te koken. Beide vrouwen, hoe verschillend ze ook zijn, vinden elkaar en de passie in hun liefde voor koken en schrijven.



Hebben jullie deze film al wel eens gezien? En wat vonden jullie ervan? Leuk of waardeloos?

zaterdag 25 juni 2011

H&M Home Favorites

De zomer is nog niet eens begonnen (zeker als ik naar buiten kijk) maar bij aanblik van de homecollectie van H&M dit najaar begin ik al helemaal blij te worden. Hoewel er ook veel grijs- en zwarttinten in de collectie zitten, heb ik vooral de voorkeur voor kleurige dessins/items. Dit zijn mijn favorieten!

vrijdag 24 juni 2011

How To: Mooie basis make-up


Het maakt niet uit of je nu veel of weinig make-up gebruikt, een goede basis is altijd erg belangrijk. Je kunt nog zo mooi je ogen hebben opgemaakt, als je een vlekkerige/rode teint hebt oogt het allemaal gewoon minder mooi. Een echt mooie, effen basis is best lastig en daarom deel ik vandaag met jullie mijn tips.

Win Karl Lagerfeld design accesoires met Coca-Cola Light

Advertorial

Al eerder schreef ik over de limited edition Coca-Cola flesjes van Karl Lagerfeld, maar er is meer! Want behalve deze hippe flesjes heeft Der Kaiser oom Karls bijnaam speciaal voor Coca-Cola een bijpassende sjaal, top en clutch ontworpen. En deze kun je winnen! Hoe? Speel mee met de game en wie weet draag jij 'm straks! Voor wie niet zo bekend is met Karl, kan na de jump even kennismaken met deze ontwerper!

donderdag 23 juni 2011

Me gusto...


Sorry voor de late posts de laatste tijd, maar helaas neemt die stomme scriptie de meeste tijd in beslag. Bare with me, please... Pff, ik zou graag leukere dingen doen, zoals op vakantie gaan of shoppen, maar dat kan helaas (nog) niet. Dus maak ik mezelf - en jullie - alvast maar even lekker met een fijne wishlist. Obessions of the moment are...

The Body Shop Honey Bronze Lip Nectar in #Honey Bunch €14
The Body Shop Honey Bronze Bronzing Powder in # Mat Fair €14,50
Lovely necklace via de webshop Hyki.nl €44,59
Essie nailpolish in #Smooth Sailing via Boozyshop €12,99
Striped dress by Mango €39,95

Wat zijn jullie plannen voor de zomer?

dinsdag 21 juni 2011

Sneak preview: Versace for H&M!

Zoals jullie wel weten gaat het Zweedse modeconcern H&M ieder jaar een samenwerking aan met bekende designers. Stella McCartney, Roberto Cavalli, Viktor & Rolf, Madonna... om maar een paar namen te noemen. En H&M heeft zojuist bekend gemaakt dat niemand minder dan Donatella Versace van het bekende Italiaanse modehuis Versace de Design Iconic Collection voor H&M gaat ontwerpen! Wat kunnen we verwachten? Kijk mee!

maandag 20 juni 2011

NOTD: Italian Love Affair

Zwoel, verleidelijk, girly en lief, zijn de woorden die in me opkomen bij dit romantische lakje van OPI. Dit lakje is afkomstig uit de 'vakantie'-lijn van OPI, waar ik hier al eerder over schreef. En omdat de zon zich vandaag eindelijk weer laat zien (We missed you!) hierbij een lief, fris lakje. Meet Italian Love Affair!

zaterdag 18 juni 2011

Boekentip: Een kus in Havana



Ga je binnenkort op vakantie of ben je gewoon toe aan een nieuw boek? Als je een beetje houdt van reisverhalen/romans dan is dit misschien wel wat voor jou! Lees snel verder waar het boek precies over gaat...

vrijdag 17 juni 2011

Shoplog: Inglot Cosmetics


Zoals ik eerder al schreef, ben ik naar Amsterdam gegaan om de winkel van Inglot te bezoeken. En natuurlijk kwam ik niet met lege handen thuis! Vandaag show ik jullie wat ik heb gekocht... Kijk mee naar de foto's en swatches!

Inglot Cosmetics in Amsterdam


Gisteren heb ik een bezoekje gebracht aan de nieuwste cosmetica aanwinst in Nederland. Inglot Cosmetics! Ik had al eerder op beautyblogs gelezen over dit merk voordat bekend was dat het zich ook in ons land zou vestigen. Het is van origine een Pools cosmetica merk wat een beetje doet denken aan MAC. Lees verder waarom jij ook een bezoekje zou moeten brengen en kijk mee naar de foto's!

donderdag 16 juni 2011

Ontwerp je eigen schoenen

Ik ben dol op schoenen en dan vooral hoge hakken. Naast beauty, is dit denk ik wel mijn grootste uitgave. En hoe gaaf is het dan niet om dan je eigen schoenen te ontwerpen en handgemaakt te laten maken. Dit kan bij Shoes Of Prey. Hoe ziet jouw ideale schoen euit?

woensdag 15 juni 2011

Hip: Fashionary














Hoe gaaf is dit? Ik kende dit nog niet, maar 'n fashionary is een hip schetsboek voor jonge designers. Het boekje bevat heel veel informatie over fashion en handige sjablonen om je te helpen je creaties en ideeën op papier te krijgen. Deze vier neonkleurige boekjes zijn limited edition.
De notebooks zijn te bestellen via fashionary.org en kosten slechts $24,90, wat omgerekend maar €17,30 is. Best betaalbaar, zeker als je bedenkt dat de shop geen verzendkosten berekend! Ik zit te twijfelen tussen de roze en de groene.


Welke vinden jullie leuk? 

Last Friday Night



Ik ben echt weg van Katy Perry's muziek en ze is zelf ook een onwijs leuke, grappige meid. Check haar laatste video met een 80's-feel, herken ik daar een aantal mensen van Glee?

dinsdag 14 juni 2011

EOTD: Mystery Green

Ik vind het leuk om nieuwe looks uit te proberen, vooral smokey eyes vind ik erg leuk om te maken. Maar uiteindelijk weet ik gewoon dat groen en bruine kleuren gewoon altijd mooi staan bij m'n ogen. En daarom gebruik ik deze kleuren het meest en koop ik ze ook het meest. Het is makkelijk, het staat goed en het is snel. Easy does it. Deze look zou ik gewoon overdag dragen, een mooie everyday look dus met een touch of color.

maandag 13 juni 2011

Book Musthave: FASHION:BOX



Onmisbaar voor iedere modeliefhebber! Het boek FASHION:BOX is als het ware een geschiedenisboek over bekende modetrends die zijn groot gemaakt door celebs en mode-iconen. Het boek staat vol met mooie foto's van mode-iconen en hun kleding. Ook mijn favo mode-icoon staat er natuurlijk in: actrice Audrey Hepburn was de muze van designer Húbert de Givenchy en werd daarom voor haar films gekleed in de mooiste jurken van de ontwerper.

Het is heel leuk om te lezen en te zien wat er vroeger echt hotter dan hot was. Wie de stijliconen vroeger waren; zoals Birgitte Bardot, Madonna en natuurlijk Angelina Jolie en Sarah Jessica Parker.

FASHION:BOX kost €29,90 en is o.a. te koop bij Bol.com.


zondag 12 juni 2011

NOTD: Miami Beet!


Ik schreef al eerder over de op vakantie-geïnspireerde collectie van OPI. En vandaag laat ik jullie kennismaken met één van die lakjes uit de collectie. Miami Beet, is een zwoel lakje die geïnspireerd is op strand, zon en feest!

vrijdag 10 juni 2011

EOTD: Angelina Jolie inspired look


Hebben jullie de film The Tourist al gezien? Ik heb al eerder een post gemaakt over deze film, maar nu kun je 'm ook kopen op DVD. Ik heb 'm al gezien en ik vind het een onwijs goede film. De stunts en het acteerwerk van Angelina Jolie & Co. - zeker de moeite waard om te bekijken. Angelina Jolie ziet er zoals altijd prachtig uit, maar voor deze film is haar make-up echt heel mooi. Ik heb even opgezocht wie verantwoordelijk is voor de mooie smokey-look van La Jolie en dat is make-up artist Toni Garavaglia. Vandaag heb ik me voor de Eye Of The Day, laten inspireren voor zijn creatie van Angelina. Kijk mee!

donderdag 9 juni 2011

Sieradentrend: Feathers everywhere...


Gespot op straat en bij de celebs: veertjes verwerkt als sieraden zijn weer helemaal hot! Zowel zomers en exotisch, van armbanden tot haarbanden en oorbellen. Voor een vrolijk effect en om de laatste colorblocking trend mee te pakken kun je ook kiezen voor fel gekleurde veertjes sieraden.

Gelukkig hoef je geen dikke bankrekening te hebben om de trend mee te pakken. Deze vrolijke sieraden zijn allemaal lekker budget van ASOS.

Op mijn wishlist? Absoluut de paars/turkoise oorbellen!

Welke vinden jullie het leukste? En gaan jullie je wagen aan deze trend, of skip je 'm?

dinsdag 7 juni 2011

Zomer to-do-list


Hoewel ik nu bezig ben met m'n scriptie 24/7, verlang ik elke dag naar de zomer. Vrijheid, zon en weken zonder verplichtingen voor me. Who's with me? Om mezelf een beetje op te peppen - en tevens de rest van de mensen die nog even hard voor school blokken - heb ik een zomerlijstje gemaakt met dingen die ik echt wil/moet doen deze zomer! Check it out...

maandag 6 juni 2011

Realistischere kijk op vrouwen door Vogue Italia

Bron: Vogue Italia - Huffington Post.
De modewereld begint langzaam aan weer wat realistischer te worden. Hoewel size zero nog steeds de norm is bij veel catwalkshows en designers, is er ook een heel kamp aan designers en modecritici ontstaan die juist de vrouwelijke vormen omarmen en dus ook 'gezondere maten'. Een fijn voorbeeld daarvan is Vogue Italia, die voor het komende juni nummer drie 'plus-size' modellen op de cover zette.

zondag 5 juni 2011

Moleskine Passion Journals


Ik ben dol op Moleskine. Zelf heb ik een zwarte, stijlvolle agenda van dit merk en ik heb ook enkele notebookjes. Nieuwe en superschattig zijn de Moleskine Passions. Twaalf inspirerende, leuke boekjes, een speciale collectie van Moleskine, ontworpen om je interesses en hobby's te stimuleren. Elk boekje heeft een thema, waarin je jouw passies in kan vastleggen. Voor ieder wat wils dus. Klik verder om te zien welke ik heb uitgekozen als favoriet!

zaterdag 4 juni 2011

Favorieten van dit moment


Ik heb aan het begin dat ik deze blog startte al een soortgelijke post gedaan, en daarom leek het me leuk om deze vanaf nu af aan eens vaker te posten. Elke beautyliefhebber heeft zo van tijd tot tijd haar favorieten en vandaag wil ik met jullie de mijne van dit moment delen!

vrijdag 3 juni 2011

Mooie webshop: Magnolia


Dit online webwinkeltje is het schattigste wat ik ooit heb gezien. Ontworpen als een echt boetiekje, kun je hier vrij exclusieve beautymerken krijgen. Je kunt kiezen uit huidverzorging, parfum en make-up. Magnolia  Exclusive Beauty Brands heeft ook haar eigen huismerk met diverse producten. 

Naast wat exclusievere merken verkoopt Magnolia ook iets bekendere merken als Julliette has a gun, Laura Mercier en Essie. Voor de echte liefhebbers is er ook een 'echte' winkel, hiervoor moet je wel even naar Antwerpen in België afreizen. De verzendkosten naar Nederland bedragen €7. 


Maar geloof me: een bezoekje aan dit schattige winkeltje alleen al, is de moeite waard! Kijk op www.magnoliashop.be

donderdag 2 juni 2011

Beauty Trend: Colorblocking transparante gloss!


De colorblocking trend is dit seizoen niet alleen goed vertegenwoordigd in de mode, maar ook zeker in de beauty! Heel veel cosmeticamerken komen op de proppen met vrolijke kleuren transparante lipgloss, voor een instant zomergevoel! Kijk even mee naar deze musthaves...

woensdag 1 juni 2011

NOTD: Essie Your Hut Or Mine


Herkennen jullie dit lakje van mijn wishlist? Vanaf het eerste ogenblik dat ik dit lakje spotte, wist ik gewoon: deze komt in m'n nagellakstash. En voila: nr. 751 Your Hut Or Mine uit de Resort Collection 2011 is nu in m'n bezit. En wat issie mooi.... Nog mooier dan ik had gehoopt!
Lees verder voor de details en de foto's!

New In: Necklace by Van Rycke


Via m'n Twitter-account waar ik regelmatig even snuffel through mijn followers en daar trof ik de leuke webshop puur style aan. Een leuke shop die behalve kleding en accessoires ook heel mooie sieraden verkoopt van het merk vanrycke. Ik was op slag verliefd op deze prachtige jewellery... Simpel, maar elegant, stijlvol en authentiek. En dus klikte ik dit kettinkje naar huis.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...