dinsdag 14 juni 2011

EOTD: Mystery Green

Ik vind het leuk om nieuwe looks uit te proberen, vooral smokey eyes vind ik erg leuk om te maken. Maar uiteindelijk weet ik gewoon dat groen en bruine kleuren gewoon altijd mooi staan bij m'n ogen. En daarom gebruik ik deze kleuren het meest en koop ik ze ook het meest. Het is makkelijk, het staat goed en het is snel. Easy does it. Deze look zou ik gewoon overdag dragen, een mooie everyday look dus met een touch of color.

Op mijn ogen heb ik twee kleuren oogschaduw gebruikt. Voordat ik begon heb ik een primer aangebracht, degene die ik nu gebruik is Too Faced Shadow Insurance. Zie je hoe gepigmenteerd de kleuren oogschaduw zijn? Dit zijn echt één van mijn favoriete kleuren. Ik heb een groene kleur van Pupa ColorExtreme in nr. 20 gebruikt en in mijn crease een oogschaduw van MAC, Satin Taupe Frost. Dit is een kleur die tussen grijs en bruin in zit. Verder heb ik een lijntje onder mijn ogen gezet met Catrice Green Envy. En de eyeliner is die van Bourjois. Om het geheel af te maken flink wat mascara van Maybelline's Volume Express.


Voor het gehele gezicht heb ik m'n favo foundation van MAC gebruikt in #NC37, afgepoederd met Chanel, wenkbrauwpotlood van de HEMA, blush van Bourjois en de lippen afgemaakt met Catrice lipstick in nr. 60 Fox Nox en de lipgloss is van MNY in nr. 165.

Mocht je het je afvragen: nee, ik heb mijn haar niet gekruld, ik heb het lichtjes geföhnd en ben met licht vochtig haar gaan slapen. Resultaat: een messy hair-do. Sorry!Wat vinden jullie van de ooglook? Zou jij dit dragen?

2 opmerkingen:

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...