donderdag 2 juni 2011

Beauty Trend: Colorblocking transparante gloss!


De colorblocking trend is dit seizoen niet alleen goed vertegenwoordigd in de mode, maar ook zeker in de beauty! Heel veel cosmeticamerken komen op de proppen met vrolijke kleuren transparante lipgloss, voor een instant zomergevoel! Kijk even mee naar deze musthaves...De lipgloss van L'Oréal Glam Shine, kennen we natuurlijk al, maar speciaal voor deze trend heeft het Franse cosmeticaconcern leuke sorbet-kleurige lipglossjes gemaakt! Er zijn vier zomerse tinten op de markt gebracht. Zie jij jezelf niet echt met blauwe lipgloss lopen? Don't worry, de Glam Shine Fresh haast geen pigmentatie, alleen een glossy finish, dus voor jou geen blauwe lippen. Wie dus een fel kleurtje uit dit potje verwacht, moet ik dus teleurstellen, dat is niet het geval.

Helaas heeft L'Oréal ook geen lekkere luchtjes en smaakjes aan deze lipgloss gebracht. Jammer, want dat zou deze lipgloss meer toegevoegde waarde geven. Het spons applicator maakt het gemakkelijk de gloss goed aan te brengen.

L'Oréal Glam Shine Fresh kost €11,49 per stuk en zijn te koop bij drogist en parfumerie.


Ook Maybelline heeft fijne transparante glossjes. Volgens Maybelline krijg je door de pure oliën en de vruchtennectar die erin verwerkt is, super glanzende, niet plakkerige en zachte lippen. Dat klinkt goed, nietwaar? Ik ben in elk geval een stuk beter te spreken over deze glossjes. Niet alleen geven ze meer kleur af, ze ruiken ook zo lekker en ze hebben een smaakje! Op de verpakking is te zien welke smaken je uit kunt kiezen: watermeloen, perzik, aardbei, kers, chocolade en toffee. Ik heb twee glossjes in mijn bezit: de perzik variant en de watermeloen variant.
Maybelline Color Sensational Luscious Gloss kost €5,99 per stuk en is te koop bij drogist en parfumerie.


Ook Etos doet mee aan de colorblocking-trend met deze flavoury gloss. Ze zijn verkrijgbaar in vijf smaken en kleuren: Candy, Sesam, Strawberry en Green Tea. Leuk dat Etos niet alleen voor de standaard smaken gaat, maar durft te experimenteren met groene thee en sesam.
De glossjes zijn lekker budget geprijst en de perfecte maat om mee te nemen in je handtas. Hebben!
Etos Flavoury Gloss is te koop bij alle Etos-filialen voor €3,99 per stuk.

Wat vinden jullie van deze trend? En welke gloss is je favoriet?

1 opmerking:

  1. ik vind het zo jammer dat, zoals Loreal, dan een hele lijn lipgloss uitbrengt in verschillende kleuren en het op je lippen er allemaal hetzelfde uitziet.
    Toch vind ik doorzichtige glosjes wel mooi!

    BeantwoordenVerwijderen

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...