woensdag 1 juni 2011

NOTD: Essie Your Hut Or Mine


Herkennen jullie dit lakje van mijn wishlist? Vanaf het eerste ogenblik dat ik dit lakje spotte, wist ik gewoon: deze komt in m'n nagellakstash. En voila: nr. 751 Your Hut Or Mine uit de Resort Collection 2011 is nu in m'n bezit. En wat issie mooi.... Nog mooier dan ik had gehoopt!
Lees verder voor de details en de foto's!


Net als vorig jaar komt Essie met een nieuwe Resort Collection. Keywoorden voor deze collectie zijn safarichic en zwoel. De collectie is uitgebracht samen met de Essie Wedding Collection. Het merk heeft zich voor deze collectie laten inspireren door de ongekende schoonheid van Afrika met haar uitgestrekte kleurrijke landschappen en ’s werelds mooiste safari’s. Het resultaat: vier nieuwe sophisticated kleuren, waarmee iedereen stijlvol de wildernis kan trotseren!


V.l.n.r. 752 lion around, 753 da bush, 751 your hut or mine, 750 fair game.


Dit lakje vond ik veruit de mooiste uit de collectie. Het is een heel bijzondere kleur roze, neigt een beetje naar fuchsia. Het lakje bevat een subtiele shimmer, die je goed kan zien op de foto's die in het zonlicht zijn gemaakt.


Ik heb al eerder lakjes gehad van Essie en daarvan viel me op dat ze niet zo mooi opdroogden. Zo heb ik in mijn stash Haute as Hello en Miss Matche, dit zijn trouwens matte lakjes. Toch merk ik nu al een heel groot verschil met dit lakje. Hij smeert fijn, droogt snel op, maar zonder strepen, dekt echt perfect, één laagje is eigenlijk al voldoende. Zou er verschil zijn omdat dit lakje shimmery is? 


Ik weet het niet precies, maar hoe dan ook, ik ben er blij mee. De Essie lakjes kosten €13 en liggen vanaf nu in de winkel. Ik heb deze online gekocht hier.

Wat vinden jullie van het lakje? Hebben jullie zelf al iets van Essie?


4 opmerkingen:

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...