woensdag 1 juni 2011

New In: Necklace by Van Rycke


Via m'n Twitter-account waar ik regelmatig even snuffel through mijn followers en daar trof ik de leuke webshop puur style aan. Een leuke shop die behalve kleding en accessoires ook heel mooie sieraden verkoopt van het merk vanrycke. Ik was op slag verliefd op deze prachtige jewellery... Simpel, maar elegant, stijlvol en authentiek. En dus klikte ik dit kettinkje naar huis.

Dit sieraad is gemaakt door de Franse ontwerpster Lyie Van Rycke. Ik dacht heel even dat het afkomstig was van een Nederlandse (aangezien Hollandse achternamen ook vaak met van beginnen) maar nee, deze dame woont en ontwerpt in Parijs.


Ik zag dat kettinkje en ik vond het 'm echt heel erg mooi. Zulke sieraden zie je niet vaak en ik vind het leuk om iets anders dan anders te hebben. Goedkoop is het niet, maar voor iets speciaals betaal ik graag. Er zijn trouwens ook armbandjes te koop van deze ontwerpster. Kernwoorden van haar sieradenstijl? Goud, zilver, Frans, citaten, simpel en elegant.Zeker een aanrader voor iemand die wel graag sieraden draagt maar niet echt snel zal kiezen voor overdaad. Op het cirkeltje staat de Franse tekst: Je t'aime un peu beaucoup a la folie passionnement.


Erg blij mee, mooie aanvulling op m'n collectie. C'est très, très beau... J'adore!


4 opmerkingen:

  1. Mooi! :) Vraagje, hoe is de kwalititeit? Ik ben aan het overwegen om er ook eentje te kopen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hij is kwalitatief heel goed vind ik! Het is echt zilver dus hij gaat niet roesten ofzo. Je moet wel voorzichtig doen met het kettinkje maar hij is niet extreem fragiel ofzo. Leuk! Zal je vast goed staan ;-) x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. waar heb je dit kettinkje gekocht?

    BeantwoordenVerwijderen

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...