dinsdag 31 mei 2011

Online shoppen @ 9 straatjes

Ik ben gek op Amsterdam! Wanneer ik de tijd heb (tussen het studeren door) bezoek ik graag onze hoofdstad voor some serious fun. In Amsterdam kun je werkelijk alles en je kunt er al helemaal goed shoppen. Tip voor toeristen en hipkippen: de 9 straatjes! Deze straatjes zijn allemaal zijstraten van de grote grachten (zoals Prinsengracht, Herengracht etc.) en daar vindt je de meest hippe, eigenzinnige boetiekjes en winkels! En leuk nieuws: nu kun je ook online de spullen uit de 9 straatjes shoppen!
Dit leuke idee is opgezet door Roos m'n naamgenoot, niet ikzelf en Val, twee trotse inwoners van Amsterdam. Zij zijn gek van de 9 straatjes en willen iedereen nu die kans bieden om in 'hun' buurt te shoppen.

De 9 straatjes, zijn zoals ik al zei een begrip in Amsterdam. Voor wie er nog niet mee bekend is, hier kun je erover lezen.

In de webshop van 9 straatjes kun je terecht voor leuke jurkjes, tassen, sieraden, schoenen, leuke dingen voor in je huis, vintage en nog veel meer! Ideaal voor als je op zoek bent naar een cadeautje of je gewoon iets wilt kopen dat niet afkomstig is van een grote winkelketen.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan een kijkje in de webshop!

2 opmerkingen:

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...