vrijdag 10 juni 2011

EOTD: Angelina Jolie inspired look


Hebben jullie de film The Tourist al gezien? Ik heb al eerder een post gemaakt over deze film, maar nu kun je 'm ook kopen op DVD. Ik heb 'm al gezien en ik vind het een onwijs goede film. De stunts en het acteerwerk van Angelina Jolie & Co. - zeker de moeite waard om te bekijken. Angelina Jolie ziet er zoals altijd prachtig uit, maar voor deze film is haar make-up echt heel mooi. Ik heb even opgezocht wie verantwoordelijk is voor de mooie smokey-look van La Jolie en dat is make-up artist Toni Garavaglia. Vandaag heb ik me voor de Eye Of The Day, laten inspireren voor zijn creatie van Angelina. Kijk mee!Make-up artist Toni heeft voor deze look gebruik gemaakt van matte donkerbruine tinten, wat Angelina's ogen beter laat uitkomen. Ik heb niet exact de look gekopieerd, maar zoals ik al zei, heb ik me er wel door laten inspireren en heb ik meer shimmery kleuren gebruikt.


Angelina heeft van zichzelf vrij lange wimpers, die heb ik niet. Maar als je deze look meer identiek zou willen maken kun je valse wimpers gebruiken. Ik heb donkerbruine oogschaduw gebruikt maar door de flits lijkt het lichter.


Voor deze ooglook moet je de kleuren opbouwen, laag voor laag om diepte te creëren. Ik ben begonnen met een lichtere kleur bruin op het bewegend ooglid, toen heb ik donkerbruine kleur aangebracht in mijn crease. Die twee heb ik geblend. Daarna heb ik een zilver/zwart kleurig potlood aangebracht tussen m'n wimperharen en langs mijn wimperlijn. Truc is om deze lijn goed te vervagen, zodat je de gewenste diepte maakt. Daarover heen heb ik weer de lichtere bruine kleur aangebracht. Het potlood aanbrengen en vervagen evenals kleur toevoegen heb ik een aantal keer herhaald.


Tot slot heb ik er een klein randje zwarte eyeliner aan toegevoegd. De onderste wimperrand heb ik ook voorzien van potlood en deze heb ik ook flink aangebracht. Houd de concealer wel bij de hand, anders krijg je het niet-zo-gewenste panda-effect. Om het af te maken, veel lagen mascara.


En dit is het uiteindelijke resultaat. Het grappige is dat mijn ogen nu een beetje groen lijken. Hieronder een lijstje van alle producten die ik heb gebruikt.


Estée Lauder Swiss Chocolate

Estée Lauder Truffle
Catrice Kohl Pencil in #Black
Maybelline Volume Express in #Black

The Body Shop Lightening Touch in #Warm
MAC Studio Fluid Foundation in #NC37
Chanel bronzing powder
MAC Lipglass Local Colour

Wat vinden jullie van de look?

PS. Heel raar, maar ik kom er net achter dat mijn artikel 'Binnenkort in de bioscoop: The Tourist' ineens weg is. Dus hierbij nog even voor de liefhebbers de trailer!

2 opmerkingen:

  1. Mooie look! En, elke film met Johnny Depp wil ik toch wel gezien hebben ;-) Vond haar make-up in de film erg mooi.

    BeantwoordenVerwijderen

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...