vrijdag 20 mei 2011

Vakantiebestemmingen bij OPI!

Heb jij al enig idee waar je deze zomer op vakantie wil gaan? OPI helpt je alvast weg te dromen bij jouw ideale vakantie. Het cosmetica bedrijf komt namelijk kleurrijke lakjes die geïnspireerd zijn op allerlei verschillende bestemmingen. Van New York tot Mumbai; get the holiday vibe met OPI!

Big Apple Red
Dit lakje is geïnspireerd op the city that never sleeps, oftewel New York! En dus heeft OPI gekozen voor appeltjesrood, chic meets stoer.Miami Beet
Houd jij wel van een feestje dat tot in de vroege uurtjes doorgaat? Dan is dit felle party lakje zeker iets voor jou. Steel de show met dit prachtige paarse lakje!
Moon over Mumbai
Voor de cultuurliefhebbers onder ons is India echt een sprookje. In de hoofdstad Mumbai kun je uitgebreid kennis maken met de wereld van Bollywood. Waan je in de wereld van de Bollywood actrices, met dit lakje.Barefoot in BarcelonaFlaneren over La Rambla en genieten van de mooie kunstwerken van Gaudi, zoals Sagrada Familia en Parc Güell. Barcelona bruist en leeft. De mozaïeken zijn prachtig en kleurrijk, net als jouw nagels.
Russian Navy
Bij Rusland denk je al gauw aan kou en strenge winters. Maar het kan er in de zomer ook behoorlijk heet zijn. Zoek daarom wat verkoeling en geef de voorkeur aan knalblauwe nagels!

Italian Love AffairOf je nu in Capri, Cinque Terre of in Portofino bent, bij zomervakanties horen zomerliefdes en wat is daar geen betere plek voor dan in Italië? Verleidt de Italiaanse man van je dromen en verbluf ze met jouw stijlvolle uitstraling. Lak je nagels in deze prachtige pastelkleur en get that love affair baby!

Ik vind het ontzettend leuk dat OPI een collectie heeft gemaakt ter inspiratie voor de vakantie. Ik krijg er nu nog meer zin in! Ik ben benieuwd: wat is jullie favoriete vakantiebestemming?

1 opmerking:

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...