dinsdag 21 juni 2011

Sneak preview: Versace for H&M!

Zoals jullie wel weten gaat het Zweedse modeconcern H&M ieder jaar een samenwerking aan met bekende designers. Stella McCartney, Roberto Cavalli, Viktor & Rolf, Madonna... om maar een paar namen te noemen. En H&M heeft zojuist bekend gemaakt dat niemand minder dan Donatella Versace van het bekende Italiaanse modehuis Versace de Design Iconic Collection voor H&M gaat ontwerpen! Wat kunnen we verwachten? Kijk mee!Velen van jullie zullen Donatella wel herkennen, al is het maar vanwege d'r eh... verbouwde gezicht. Na de dood van haar broer Gianni die in 1997 werd doodgeschoten, nam Donatella het stokje volledig over. In 1993 ontwierp ze al haar eerste collectie kinderkleding onder de naam Versace young. Sindsdien is ze hoofdontwerper van het Italiaanse modehuis. De Italiaanse heeft twee kinderen, dochter Allegra en zoon Daniël.

H&M Design Iconic Collection

Wat kunnen we verwachten in deze collectie? H&M laat weten dat de collectie is geïnspireerd op het erfgoed en geschiedenis van het Italiaanse modehuis. De collectie belooft items met veel leer, prints, kleur en unieke en exclusieve materialen voor een fijne H&M-prijs. Er komt een collectie voor vrouwen, mannen en enkele items voor in huis.

De collectie zal vanaf 17 november 2011 verkrijgbaar zijn in 300 winkels wereldwijd. Maar dat is nog niet alles... Donatella heeft ook een pre-spring collectie ontworpen die exclusief te koop zal zijn in de webshop van H&M vanaf januari 2012.

Donatella zelf is enthousiast over de samenwerking. "Ik ben blij met de samenwerking met H&M en de kans om een groter publiek te kunnen bereiken. De collectie zal voor (het merk) Versace het perfecte voorbeeld van kwaliteit en klasse vertegenwoordigen. Perfect voor Versace en H&M-fans wereldwijd."In één woord: wauw... Van de sneak preview word ik helemaal blij. Ik bewonder altijd al de Italianen om hun stijl. En nu dat één van de meest toonaangevende modehuizen van Italië deze collectie ontwerpt. Ik. Moet. Iets. Er. Van. Hebben. Stoer, sexy, vrouwelijk. Love it!Wat vinden jullie van de samenwerking? Ben je van plan er iets van te kopen?

1 opmerking:

  1. Ben alvast erg benieuwd naar hoe de collectie eruit zal zien :)

    BeantwoordenVerwijderen

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...