zondag 26 juni 2011

Filmtip: Julie & Julia

Afgelopen vrijdag zag ik voor het eerst de film Julie & Julia op televisie. Hier en daar had ik al van mensen uiteenlopende reacties van de film gehoord, sommigen vonden het leuk, anderen niet. Maar dat zul je altijd hebben denk ik, want smaak is nu eenmaal smaak. Maar ik vond hem echt ontzettend leuk en zeker als je blogger bent (en al dan niet culinair) dan is deze film ontzettend leuk!
 


 Deze film gaat over twee waargebeurde verhalen. Julia Child, een Amerikaanse vrouw in Parijs die op het idee komt om Franse recepten voor Amerikanen te publiceren. En Julie Powell die jaren later besluit om haar eigen blog te starten en de uitdaging aangaat om alle recepten uit Julia's boek te koken. Beide vrouwen, hoe verschillend ze ook zijn, vinden elkaar en de passie in hun liefde voor koken en schrijven.Hebben jullie deze film al wel eens gezien? En wat vonden jullie ervan? Leuk of waardeloos?

4 opmerkingen:

 1. Heb de film 'n tijdje terug gezien en vond 'm geweldig! Hou ontzettend van koken, bakken & eten en vond de film heel inspirerend en kreeg gelijk zin om zelf zoiets te ondernemen en heerlijk te gaan koken ;-D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. i loved this film

  xx

  http://www.thefashioncloud.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lijkt mij een leuke film, ik ga die misschien straks kijken! <3

  BeantwoordenVerwijderen

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...