zaterdag 18 juni 2011

Boekentip: Een kus in HavanaGa je binnenkort op vakantie of ben je gewoon toe aan een nieuw boek? Als je een beetje houdt van reisverhalen/romans dan is dit misschien wel wat voor jou! Lees snel verder waar het boek precies over gaat...
Het verhaal
Emma, Louise en Sophie zijn zussen en hebben veel gemeen.  Als Emma van haar pas overleden man twee tickets naar Cuba ontvangt, die hij vlak voor zijn dood gepost moet hebben, is ze verrast en geroerd. Ze besluit Sophie mee te nemen in zijn plaats. Terwijl haar zussen in de Caribische zon liggen, hunkert Louise thuis in Dublin naar haar ex-geliefde Jack. Totdat een toevallige ontmoeting met haar verloren grote liefde haar alles even doet vergeten.

Op Cuba ontmoet Emma intussen de Che Guevara-lookalike Felipe. Bedwelmd door salsamuziek, rumcocktails en zwoele tropische nachten probeert Emma de nare tijd achter zich te laten, niet beseffend dat Sophie gebukt gaat onder een groot geheim, en al helemaal niet wetend waar die ene kus met Felipe in Havana allemaal toe kan leiden...Een kus in Havana kost €15 en is o.a. te koop bij Bol.com en Cosmox.

Boekerij, de uitgeverij van het boek heeft trouwens een heel erg leuke prijsvraag uitgeschreven. Je kan kans maken op een reis naar Havana of een leuk boekenpakket! Meer weten? Klik dan even hier.

Wat is jouw favoriete boek? En wat zijn jullie nu aan het lezen?

2 opmerkingen:

  1. Dit lijkt me een erg leuk boek, op de leeslijst!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Voor iedereen die geïnteresseerd is in het echte Cuba: Ik heb een roman geschreven die zich afspeelt in Havana. De roman heet Manto Negro. Voor meer informatie en boekfragmenten kun je terecht op www.mantonegro.nl. Hier is het boek ook te bestellen.

    De hoofdpersoon van Manto Negro leidt een heerlijk leven in Havana. Elke ochtend wordt hij schaterlachend wakker. Ook al woont hij niet helemaal legaal in Cuba en overtreedt hij soms een paar wetten, iedere keer als er problemen dreigen weet hij met een beetje vindingrijkheid en de inzet van zijn contacten een oplossing te vinden. Maar als zijn vriendin onder onduidelijke omstandigheden wordt gearresteerd en naar de vrouwengevangenis Manto Negro wordt gestuurd lijkt hij steeds minder grip op de situatie te krijgen. Met toenemende frustratie daalt hij af in een wereld die hij in het geheel niet naar zijn hand kan zetten. Een roman over de rauwe werkelijkheid van het leven in Havana, die een stuk verder gaat dan kwieke bejaarden die op de muziek van Buena Vista Social Club dansen.

    Kijk ook op https://www.facebook.com/MantoNegroNovel

    BeantwoordenVerwijderen

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...