woensdag 31 augustus 2011

Beautytrend: Metallic

Metallic is al een trend die al een tijdje sluimert in beautyland, maar komend najaar is hij helemaal hot! In de fall/autumn show van Chanel zagen we veel metallic smokey eyes voorbij komen en het ziet er naar uit dat metallic een comeback maakt!

dinsdag 30 augustus 2011

Inspiratie: The art of eyeliner

Courtesy of W Magazine.
Mooie foto hé? Ik kwam deze fotoserie van W Magazine online tegen en ik veronderstelde dat het ging om een model. De make-up is prachtig, maar wacht... Komt dat model ons niet heel bekend voor? Surprise, surprise, het is niemand minder dan actrice Kristen Stewart! De Twilight-actrice werd voor het september nummer van W magazine in prachtige make-up gezet, met een hoog glamour gehalte! Leuk om Kristen eens te zien transformeren van schuwe, vrijwel make-up loze celebrity naar glamourpoes. I like!

zondag 28 augustus 2011

Pretty Little Liars


Ik blogde al eerder over Pretty Little Liars, een serie die bij helaas nog niet op de buis is verschenen, maar in Amerika al een grote hit is. De serie draait om de bijzondere vriendschap van vijf vriendinnen in het idyllische stadje Rosewood. Wanneer vriendin Allison wordt vermoord krijgen de vriendinnen het moeilijk. Niet alleen moeten ze omgaan met het verlies van hun vriendin maar ze moeten ook zien te achterhalen wie het heeft gedaan. En niet zonder gevolgen, want er is een zeker persoon die het op de meiden heeft gemunt. De vraag is alleen wie? En zijn de levens van de meiden wel veilig?






De serie is net als Gossip Girl, gebaseerd op een boekenserie die is geschreven door Sara Shepard. Voor wie graag liever de boeken leest, de Nederlandse vertaling is verkrijgbaar bij Bol.com.


Ik ben helemaal verslaafd aan deze serie. Nu ik even de tijd heb om te kijken zit ik aan de buis gekluisterd (figuurlijk dan; want wie kijkt er tegenwoordig nog series via een tv?) Drama, verraad en leugens - je zult je niet snel vervelen met deze serie.
Pretty Little Liars is zeker een aanrader voor wie houdt van spannende series met een vrouwelijke insteek.

Van welke serie(s) kunnen jullie geen genoeg krijgen?

zaterdag 27 augustus 2011

Tag: 10 dingen die je blij maken!


Aangezien het op het moment erg goed gaat (hoe dat precies komt, daar vertel ik later meer over) dacht ik dat het ook 'ns goed is om stil te staan bij de dingen die je blij maken. Op deze manier herinner je jezelf wat je leuk en fijn vindt, niet per se alledaagse dingen. Voor mij is het fijn geheugensteuntje voor als ik een off day heb.

vrijdag 26 augustus 2011

how to: brows!


Gezien op de catwalk: volle wenkbrauwen zijn weer helemaal terug van weggeweest. Hoe meer naturel, hoe beter. Heb je van jezelf niet zulke volle wenkbrauwen? Er zijn gelukkig genoeg manieren om dat te fixen.

donderdag 25 augustus 2011

NOTD: Chanel 531 Péridot


Nagellakfans hebben al weken uitgekeken naar de komst van de prachtige najaarslakjes van Chanel en dan in het bijzonder 531 Péridot. Op dit moment is dit lakje al op enkele plaatsen uitgekocht, maar echte liefhebbers hebben er eentje laten reserveren. Eerder liet ik jullie al kennismaken met dit lakje in mijn shoplog en vandaag zie je het lakje in actie. En ik kan je alvast vertellen, hij stelde me niet teleur! Enjoy!

maandag 22 augustus 2011

Look: Soft Neutrals



Vroeger hield ik niet zo van zondagen. Nu wel. Lekker uitslapen, ontbijten met een sapje en/of wat croissantjes en relaxen in je comfy outfit. En omdat gisteren zo'n relaxte zondag was, heb ik voor die dag een lekker neutrale look gemaakt. Een beetje geïnspireerd op Gossip Girl's Blair Waldorf. Dit is mijn versie van een zachte, neutrale look!

zondag 21 augustus 2011

Leestip: vrouw zoekt berg om tegenop te zien

Wat doe je als in één klap alles wat je als vanzelfsprekend ziet - je baan, je inkomen - weg is?
Het overkwam de Amerikaanse 29-jarige Noelle Hancock. Van haar goed betaalde baan als gossipblogger (voor UsWeekly) staat ze ineens met lege handen. Dan komt ze per toeval een beroemde quote van Eleanor Roosevelt (de First Lady van president Franklin Roosevelt) stuitte: Doe elke dag een ding waar je bang voor bent. Noelle besluit de uitdaging aan te gaan door haar advies op te volgen en elke dag één ding te doen waar ze bang voor is. Ik kan je alvast zeggen: deze chick heeft ballen...

zaterdag 20 augustus 2011

Column: alleen shoppen


Vandaag snijd ik een beladen topic aan: alleen shoppen. Ik doe het namelijk heel vaak. Sterker nog, ik ga bijna altijd alleen shoppen. Het is grappig, want er worden regelmatig wenkbrauwen opgetrokken wanneer je zoiets hardop zegt. Maar waarom? Het is toch geen taboe of een misdaad? Begrijp me niet verkeerd, ik ben dol op mijn vriendinnetjes en ik geloof heus in fun shoppen (lees; winkeltje na winkeltje afstruinen en iets kopen wat je toevallig tegenkomt) maar het serieuze werk, zoals je nieuwe garderobe voor het komende seizoen bij elkaar shoppen doe ik toch echt graag liever alleen.

vrijdag 19 augustus 2011

Leuke webshop: BK Essentials


Ben je dol op cupcakes en zeep? Dan is dit zeker wat voor jou. Deze beauties zijn niet eetbaar, helaas, want ze zien er wel lekker uit. Het zijn zeepjes in de vorm van cupcakes en andere bars.

Deze schattige zeepjes worden met liefde handgemaakt en verkocht in de webshop BK Essentials. Heerlijk om te gebruiken bij een warm bad, na een lange, drukke dag! De zeepjes hierboven zijn mijn persoonlijke favorieten: de cupcake Day Dreamer, cupcake Cherry Beauty Bar, Loofah Soap Bar Rough Rose en de cupcake Mandarin Zest.

Ze hebben niet alleen schattige cupcake zeepjes, scrubs, zeep en ook verschillende bars van heel natuurlijk tot suikerspin zoet geurend. En ook nog fijn; ze zijn budget geprijsd, je betaalt bijvoorbeeld voor een cupcake zeepje €4,95.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan even een kijkje in de shop.

donderdag 18 augustus 2011

Review: Kiehl's Ultra Facial Oil Free

Make-up is leuk, maar het staat natuurlijk het beste op een mooi verzorgde huid. Vandaag laat ik jullie kennismaken met de verzorgingsproducten die ik nu al een tijdje gebruik. Deze lijn is afkomstig van Kiehl's, het Amerikaanse cosmeticabedrijf waar ik hier al een artikeltje over schreef. Ik ben deze lijn al een tijdje aan het testen en ik wil graag met jullie delen wat ik er van vind!

woensdag 17 augustus 2011

Shoplog: goodies

Omdat ik de afgelopen tijd een beetje te druk was om echt te gaan beautyshoppen heb ik vandaag een leuke shoplog voor jullie! Ik heb een heleboel leuke dingen mee naar huis genomen, waaronder nét nieuwe producten en een limited edition product. Nieuwsgierig? Kijk mee!

dinsdag 16 augustus 2011

It's a plan!

Zoals ik al eerder schreef ben ik eindelijk verlost van die scriptie. Teminste: for now. Kans bestaat dat ik 'm moet gaan aanpassen (hell no) of ik mag op gesprek komen en 'm verdedigen (hell yeah). 50/50 kans dus. Maar voordat het zover is kan ik me eindelijk gaan focussen op de leuke dingen. Zo'n scriptie is echt killing voor je sociale leven en je (nacht)rust. I can just tell you that. Hierbij mijn soort van 'bucket-list' met dingen die ik nu komende tijd ga doen. Nieuwsgierig?

maandag 15 augustus 2011

Persoonlijk: eindelijk 'vakantie'


Woah, sorry dat ik de laatste dagen even MIA (Missing in Action) ben geweest, maar ik was eh, een beetje druk. Zoals jullie misschien wel weten ben ik ontzettend druk geweest met het afmaken van mijn scriptie. A hell of a job, die ontzettend veel tijd en energie in beslag neemt. Goede nieuws is dat het sinds vandaag af is! Morgen lever ik het in en ligt het lot bij m'n opleiding die mag bepalen wat ze ervan vinden. Keeping my fingers crossed! Ik ben blij dat het eindelijk afgelopen is. Het heeft ontzettend veel bloed, zweet en tranen gekost. Het is gewoon niet makkelijk, maar ik ben blij dat het nu klaar is. Geen slapeloze nachten meer, geen koffie drinken tot 3 uur 's nachts om wakker te blijven en (hopelijk) voorlopig even geen stress meer. En nu heb ik eigenlijk voor het eerst in maanden vakantie. Hoe raar is dat? Terwijl iedereen terug komt van vakantie kan ik net beginnen. Maar ik kan je in elk geval vertellen: ik ben er aan toe!

Liefs,
Roos


zaterdag 13 augustus 2011

Creatief talent gezocht!

Lieve bezoekers, vandaag heb ik een vraag voor jullie! Ik wil Influence heel graag verder ontwikkelen als blog. Niet alleen qua inhoud maar ook qua lay-out! Daarom zoek ik iemand die creatief is en graag werkt met grafische programma's! Ik wil namelijk heel graag een nieuwe header voor mijn blog, maar ik ben zelf geen expert dus ik wil graag de hulp inroepen van iemand die dat wel is.



Uiteraard doe je dat niet voor niks: in overleg met jou wordt er een prijs bepaald voor het werk wat je doet. En je krijgt natuurlijk de eervolle vermelding op mijn blog wanneer ik zal schrijven over de nieuwe lay-out en updates van de blog. Kortom: ben jij creatief, goed met grafische programma's (InDesign, Photoshop, Illustrator) heb je een neus voor fotografie en beeld en houd je van een uitdaging? Neem dan alsjeblieft contact met mij op via info.influencedbystyle@gmail.com en vertel mij wat je voor mijn blog in gedachten hebt! 



Liefs,
Roos 




vrijdag 12 augustus 2011

Inspiratie: the art of make up



Ik kan uren kijken naar prachtige fotografie van make-up looks of beautyproducten. Ik zie het als een klein stukje pure kunst, met iemand huid en features als canvas. Ik kom regelmatig mooie plaatjes tegen die ik graag opsla en die mij instant inspiratie geven om zelf aan de slag te gaan. Vandaag deel ik mijn favorieten met jullie!

donderdag 11 augustus 2011

Sieradentrend: Snake




De nieuwe sieradentrend voor komend najaar? Snake jewellery! Nee dames, geen zorgen, je hoeft geen (wurg)cobra om je nek te hangen. Maar sieraden met een slangenprintje of slangen-vorm worden wel helemaal hot! Ik heb al een paar mooie exemplaren voor je op een rijtje gezet!

woensdag 10 augustus 2011

It's all about the lips


Ik houd van oogschaduw en ik leg meestal daarom de focus op mijn ogen. Maar ik vind het soms net zo leuk om m'n focus ergens anders op te leggen, namelijk mijn lippen. Soms is een mooie lipstick of lipgloss al genoeg om er chic en stijlvol uit te zien. Kijk je mee?

dinsdag 9 augustus 2011

Beauty scoop: Maybelline Gel Liner


Ik ben een zeer groot fan van eyeliners en al helemaal van gel liners. Zo ben ik verknocht aan mijn MAC Fluid line, maar deze mag straks plaats gaan maken voor een nieuwe aanwinst. Maybelline komt op de proppen met een nieuwe gel liner mét kwastje. Ik heb deze gel liner al eens 'in actie' gezien in een filmpje van Lisa Eldrige, de Britse zeer getalenteerde make-up artist. En sindsdien heb ik zitten wachten en hopen totdat deze gel liner van Maybelline ook bij ons wordt geïntroduceerd.

En we hoeven niet meer te wachten want vanaf september komt Maybelline met de eyeliner op de proppen. De beauty heet Maybelline Lasting Drama Gel Liner en kost €11,99. Goed alternatief dus als je toch een gel liner wilt en geen geld hebt of wil uitgeven aan eentje van een merk als MAC. Ik vind het ook een pluspunt dat je er een kwastje bij krijgt.

Fijn om te weten: de gel liner is waterproof, dus hij blijft goed zitten in vergelijking tot een 'gewone' vloeibare eyeliner. Vooralsnog weet ik dat hij bij ons verkrijgbaar zal zijn in de kleur zwart, maar ik hoop dat ze nog meer kleuren op de markt brengen. In Amerika hebben ze deze gel liner ook in het bruin en in het paars.

De reviews op de internationale blogs zijn positief, maar ik ben natuurlijk erg benieuwd hoe het is om zelf aan te brengen! Ik zal er een review over maken, zodra ik 'm in huis heb.

Kortom, ben je dol op eyeliner en wil je niet te veel geld uit geven? Vanaf september ligt de Maybelline Lasting Drama Gel Liner in de winkel. Ik kan persoonlijk niet wachten om 'm uit te proberen!

maandag 8 augustus 2011

Musthaves for the fall

Ik kijk al uit naar het nieuwe seizoen, om nieuwe dingen te shoppen. Al die fijne nieuwe collecties zijn een lust voor het oog. Zo spotte ik drie items die een hoog musthave-gehalte hebben. Ik ben helemaal weg van het nieuwe Swatch horloge, Full Blooded in de kleur mint. Enig minpuntje: deze beauty kost €125, maar hij is het wel waard.

Trend voor de schoenen van het najaar zijn schoenen met puntneuzen. Momenteel heb ik maar één paar in mijn collectie: mijn zwarte pumps van ZARA. Dit veterlaarsje met suede en leer van ZARA zou mijn schoenen-stash goed aanvullen. Schoenen, €99,95.


Orly is een merk dat ik tot voor kort nog niet kende. Ik heb er helaas nog niets van geprobeerd, maar ik ben zeker van plan op dat te gaan doen! Hoog op mijn lijstje staat de Only Birds of A Feather najaarscollectie. De kleur Fowl Play is mijn favoriet: een donkerpaarse shimmer kleur. Orly, €10,50

Wat willen jullie graag nieuw shoppen voor het komende seizoen?

zondag 7 augustus 2011

YSL Ring Knock Off

Bron: weheartit.com
Vind jij de YSL Arty Ring ook mooi en zou je 'm dolgraag aan je vinger willen dragen, maar heb je er geen 175 dollar voor over? Of simpelweg: je kunt dat niet missen? Ik spotte een cheapo knock off van deze coole ring op het internet.

Nu valt 175 dollar op zich nog mee voor een designer item maar als we het voor minder kunnen vinden is dat natuurlijk altijd mooi meegenomen. Bij Romwe kun je voor €7 deze ring in drie kleuren kopen.


Persoonlijk vind ik de turkoise het mooiste. Welke is jullie favoriet?

zaterdag 6 augustus 2011

Collistar Carisma Autumn 2011

Het is officieel nog steeds zomer, maar ik verlang stiekem toch al een beetje naar het najaar. Want dat betekent nieuwe collecties! Een nieuwe garderobe, maar ook nieuwe make-up collecties. De najaarscollectie van Collistar is om te watertanden. Twee woorden: playfull en colourfull!

vrijdag 5 augustus 2011

All work and no play

Zoals je vast wel hebt gezien zijn de updates de laatste weken een beetje minder geworden. Sorry lieve bezoekers, maar dit heeft een reden! Mijn scriptie deadline is echt heel dichtbij, like, nog anderhalve week te gaan en ik doe momenteel niks anders dan stressen en werken daar aan. Terwijl ik toch veel liever aan mijn blog zit te werken. Maar het is nu even niet anders, half augustus moet de scriptie ingeleverd zijn en ik hoop dat zo goed mogelijk af te ronden. Ik doe mijn best te blijven updaten, maar ik hoop dat jullie het kunnen begrijpen als er een dag niks of weinig op de site staat. Het is maar tijdelijk, gelukkig.


Het leek me even handig om jullie daarover te informeren. Maar don't worry, zodra ik mijn handen vrij heb, is er genoeg tijd om leuke posts te maken en ik heb al een aantal winacties (het is even geleden, maar hey, ik was dus mega-druk!) in gedachten. Reden genoeg dus, om Influence in de gaten te houden :-)

En ook weer even een momentje om jullie te bedanken voor het brengen van bezoekjes aan mijn site en het reageren op mijn artikelen. Ik lees alles en ik waardeer elke reactie! Dank jullie wel!!!



Heel veel liefs,

Roos

donderdag 4 augustus 2011

Binnenkort in de bioscoop: Friends With Benefits


Na Black Swan, speelt Mila Kunis in Friends with Benefits een heel andere rol. Mila speelt Jamie, die na haar laatste rampzalige relatie besluit om het over een heel andere boeg te gooien. Ze vindt haar partner-in-crime in Dylan, die ook net een slechte relatie achter de rug heeft. De twee besluiten liefde en relaties af te zweren en seksmaatjes te worden.
Ze beloven elkaar om ermee te stoppen wanneer één van beiden emotioneel gebonden raakt. In het begin gaat het goed, maar al snel komt de liefde om het hoekje kijken en moeten het duo erachter zien te komen wat ze voor elkaar betekenen.



Het plot heeft erg veel weg van No Strings Attached, waarin Nathalie Portman en Ashton Kutcher ook seksmaatjes werden. Ik ben benieuwd wat het verschil is tussen deze films en welke beter is. Ik vind het overigens persoonlijk jammer dat ze Justin Timberlake hebben gecast naast Mila Kunis. Zijn acteerprestaties zijn naar mijn mening te minimaal om de rol een goede persoonlijkheid en geloofwaardig neer te zetten. En ook mist hij het eye-candy gehalte.

We zien in de film ook nog een paar andere bekende gezichten: Emma Stone bekend uit de film Easy A en Patricia Clarkson bekend van o.a. Vicky Christina Barcelona, No Reservations en Whatever Works, die de moeder van Jamie speelt.

Friends with Benefits draait vanaf 22 september in de Nederlandse bioscoop. Ga jij 'm bekijken?

woensdag 3 augustus 2011

Ray of sun

Na dagen van regen en grijze wolken is de zon eindelijk doorgebroken (voor zo lang het duurt) in Nederland. Gisteren was het zelfs uitzonderlijk mooi weer met hoge temperaturen. Summer as it should be...  Wie ben ik dan om binnen te gaan zitten? Dagje strand, daar was ik wel aan toe. Wat neem ik mee en wat doe ik aan?

dinsdag 2 augustus 2011

Look: Sun is up



Het zonnetje laat zich eindelijk een beetje zien en tijd om ook een beetje 'zon' aan te brengen in m'n look. Goudbruine bronzen tinten met een bijzondere lipkleur! Lees snel verder hoe ik deze look heb gemaakt!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...