maandag 22 augustus 2011

Look: Soft NeutralsVroeger hield ik niet zo van zondagen. Nu wel. Lekker uitslapen, ontbijten met een sapje en/of wat croissantjes en relaxen in je comfy outfit. En omdat gisteren zo'n relaxte zondag was, heb ik voor die dag een lekker neutrale look gemaakt. Een beetje geïnspireerd op Gossip Girl's Blair Waldorf. Dit is mijn versie van een zachte, neutrale look!
De look heb ik gemaakt met één van mijn favoriete palettes, de palette van Estée Lauder. Deze bevat vier prachtige subtiele kleuren waarmee je een heel fijne, natuurlijke ooglook kan maken. Ik heb drie kleuren gebruikt: de roze kleur, de lichtbruine shimmer kleur en de donkerbruine kleur (Chocolate). De roze kleur heb ik in het begin van mijn ooghoek aangebracht, halverwege mijn ooglid, die kleur heb ik laten overlopen in de shimmer bruin kleur en in de arcadeboog de donkerste bruine kleur. Truc is om het allemaal goed te blenden, zodat je geen harde lijnen ziet. Een klein beetje mascara en de look is af.


En ik heb de Konad BB cream gebruikt! Wat een fijn product is dat. Blemish Balm is een product wat in Azië heel veel wordt gebruikt. Het een crème die je huid zachter en gladder maakt. Dermatologen schreven dit voor als middel om littekens te verhelpen en het kalmeert de huid. Is het een getinte dagcréme? Hoewel het wel aanvoelt als een verzorgingsproduct heeft het de dekking van een foundation met een lichte glow. Ik vind het heel fijn, het is heel lichtgewicht en je hebt maar een heel klein beetje nodig.

Behalve dat heb ik drie lipsticks gemixt voor een 'natuurlijke' kleur Catrice Foxnox, Catrice Corallicious Pink en MAC creamsheen (kleur onbekend).

En zo zag de look er in z'n geheel uit!


Hopelijk hebben jullie 'n fijn weekend gehad!

2 opmerkingen:

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...