zondag 21 augustus 2011

Leestip: vrouw zoekt berg om tegenop te zien

Wat doe je als in één klap alles wat je als vanzelfsprekend ziet - je baan, je inkomen - weg is?
Het overkwam de Amerikaanse 29-jarige Noelle Hancock. Van haar goed betaalde baan als gossipblogger (voor UsWeekly) staat ze ineens met lege handen. Dan komt ze per toeval een beroemde quote van Eleanor Roosevelt (de First Lady van president Franklin Roosevelt) stuitte: Doe elke dag een ding waar je bang voor bent. Noelle besluit de uitdaging aan te gaan door haar advies op te volgen en elke dag één ding te doen waar ze bang voor is. Ik kan je alvast zeggen: deze chick heeft ballen...


Noelle probeert niet alleen haar fysieke maar ook mentale angsten te overwinnen. Van heel simpel een avond op de planken als stand-up comedian tot het beklimmen van de Kilimanjaro. Het was ongetwijfeld niet altijd makkelijk voor Noelle, maar dankzij haar doorzettingsvermogen weet ze zichzelf elke keer te overtreffen. Check ook even het leuke filmpje wat ik heb gevonden, waarin ze vertelt over haar boek:


Dit boek wil ik echt ontzettend graag gaan lezen nu! Het lijkt een beetje een mix te zijn van Elizabeth Gilberts Eat Pray Love, zonder de religieuze sfeer dan en PS. I Love You naar het boek van Cecilia Ahern. Ik vind het knap van Noelle dat ze zichzelf zo ver heeft weten te pushen om al die dingen te doen, echt zeer respectabel. En het is een verfrissende manier om met tegenslagen om te gaan, want Noelle heeft wel zeker een doel en dat is weer een ambitieuze, zelfverzekerde vrouw worden!

Vrouw zoekt berg om tegenop
te zien ligt vanaf eind augustus/ begin september in de winkels voor €19,95. Je kunt 'm ook reserveren bij Bol.com.

1 opmerking:

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...