donderdag 4 augustus 2011

Binnenkort in de bioscoop: Friends With Benefits


Na Black Swan, speelt Mila Kunis in Friends with Benefits een heel andere rol. Mila speelt Jamie, die na haar laatste rampzalige relatie besluit om het over een heel andere boeg te gooien. Ze vindt haar partner-in-crime in Dylan, die ook net een slechte relatie achter de rug heeft. De twee besluiten liefde en relaties af te zweren en seksmaatjes te worden.
Ze beloven elkaar om ermee te stoppen wanneer één van beiden emotioneel gebonden raakt. In het begin gaat het goed, maar al snel komt de liefde om het hoekje kijken en moeten het duo erachter zien te komen wat ze voor elkaar betekenen.Het plot heeft erg veel weg van No Strings Attached, waarin Nathalie Portman en Ashton Kutcher ook seksmaatjes werden. Ik ben benieuwd wat het verschil is tussen deze films en welke beter is. Ik vind het overigens persoonlijk jammer dat ze Justin Timberlake hebben gecast naast Mila Kunis. Zijn acteerprestaties zijn naar mijn mening te minimaal om de rol een goede persoonlijkheid en geloofwaardig neer te zetten. En ook mist hij het eye-candy gehalte.

We zien in de film ook nog een paar andere bekende gezichten: Emma Stone bekend uit de film Easy A en Patricia Clarkson bekend van o.a. Vicky Christina Barcelona, No Reservations en Whatever Works, die de moeder van Jamie speelt.

Friends with Benefits draait vanaf 22 september in de Nederlandse bioscoop. Ga jij 'm bekijken?

1 opmerking:

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...